USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Очолити Волинську психлікарню пропонують заступнику головного лікаря

21 Січня 2017 13:27
Колектив Волинської обласної психіатричної лікарні № 1 рекомендує призначити на посаду головного лікаря закладу людину, яка наразі виконує обов’язки очільника лікарні.

Про це йшлося під час засідання комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, 20 січня.

Так, колектив пропонує призначити головним лікарем Людмилу Юрко, яка ось уже 17 років працює на посаді заступника головного лікаря з медичної частини, а нині виконує обов’язки керівника після смерті колишнього начальника Олега Черниша.

Сама Людмила Юрко зауважила: до Нового року працівники і пацієнти закладу отримали подарунок: відремонтований дах у 5-му корпусі, де розташоване дитяче відділення і відділення, де проходять реабілітацію бійці-учасники АТО. Донедавна там протікав дах.

Проте, ремонту потребує 4-й корпус та харчоблок. Немає в закладі й рентгенапарату. Людмила Юрко додала: сьогодні стоїть проблема в стаціонарі для осіб похилого віку з психічними розладами, які потребують тільки догляду, тож в перспективі варто було б створити відділення сестринського догляду, приміром, відремонтувавши приміщення, де розташовувалися майстерні.

Урешті, члени комісії підтримали кандидатуру Людмили Юрко і рекомендують сесії погодити контракт із нею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ку-ку Показати IP 21 Січня 2017 13:29
а може хворі самі очолять всім складом
псих Показати IP 21 Січня 2017 13:34
дах відремонтували в тій самій теплиці і дальше в промислових масштабах вирощуюють коноплю. Стаття яка була пару місяців назад. Цікаво комусь хоч пальчиком погрозили за вирощування коноплі
АС Показати IP 21 Січня 2017 13:36
Нехай оприлюднить всіх паціентів мужновладців і скільки на обліку на Волині психічно хворих
Укроп Показати IP 21 Січня 2017 13:45
Недостовірна інформація. Призначено Борову Галину Валентинівну. П'ємо третій день.
Хлопи з парку до Укроп Показати IP 21 Січня 2017 13:51
Галюньцю вітаємо треба обмити таке діло
Здоров до Укроп Показати IP 21 Січня 2017 19:21
Це що ? Всі хворі пьють?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus