USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Одеська поліція спростувала інформацію про розшук причетних до смертельної стрілянини в Луцьку

9 Листопада 2018 13:49
Головне управління Національної поліції в Одеській області спростувало інформацію ЗМІ про розшук осіб, які можуть мати відношення до смертельної перестрілки у Луцьку.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила начальник відділу комунікації ГУНП в Одеській області Любов Гордієвська.

Вперше інформацію про розшук 7 осіб, їх імена, фото та адреси опублікував інформаційний портал міста Южний. Згодом її поширили і волинські ЗМІ.
Проте ні на сайті ГУНП Одеської області, ні на офіційній Фейсбук-сторінці поліції знайти таку інформацію не вдалось.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВБИВСТВО НА АВТОМИЙЦІ: ВСЕ, ЩО ВІДОМО ПРО СТРІЛЯНИНУ В ЛУЦЬКУ. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Любов Гордієвська зазначає, що структурні підрозділи поліції області не отримували вказівки та не давали доручення поширювати вищезгадану інформацію.

«Всі інформаційні повідомлення, які поширюють наші прес-офіцери на своїх сторінках, проходять затвердження відповідно до офіційної процедури. Вищезгадану інформацію про розшук я бачу вперше, доручення її поширювати відділ комунікації не надавав», - зазначила Любов Гордієвська.

За станом на 13:35 повідомлення видалили з порталу міста Южний.

Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка». Очільник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко повідомив, що на автомийці сталась перестрілка, нападники втекли. У місті та області оголосили план «Перехоплення».

Також стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині. Згодом правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 9 Листопада 2018 14:10
Відповідно до ст. 68 Конституції України кожен зобов’язаний неухильно дотримувати Конституції та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей. Право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань відповідає обов’язок не поширювати про особу недостовірну інформацію та таку, що ганьбить її гідність, честь чи ділову репутацію.
Ой до Вася Показати IP 9 Листопада 2018 14:58
про що ви говорите, яке там не "не поширювати про особу недостовірну інформацію та таку, що ганьбить її гідність, честь чи ділову репутацію" - смішно. Вже забули, як облили брудом і змішали з г..ном на всю країну, і не те що зганьбили "честь і ділову репутацію", а просто знищили їх, працівників рожищанського притулку з подачі самої "омбудсмена" (вона після цього такий омбудсмен, як з корови балерина) і цікаво, як же там слідсво по цій справі, що там встановили, знайшли докази їх вини?!
Клава Показати IP 9 Листопада 2018 14:12
впору очільнику правоохоронців в званні залишити лише майор й надалі боротись з самогонщиками та фулюганами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus