USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Один із факультетів волинського вишу відремонтують за понад 13 млн

2 Березня 2023 07:11
Волинський національний університет імені Лесі Українки оголосив тендер на поточний ремонт із протиаварійними заходами в приміщенні медичного факультету навчально-лабораторного корпусу № 2, що в Луцьку на вулиці Банкова, 2 (колишня вулиця Потапова).

Торги тривають на сайті державних закупівель prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників прийматимуть до 3 березня.

Очікувана вартість робіт становить 13 827 290 гривень.

За ці кошти, відповідно до технічного завдання, у приміщенні медичного факультету планують зробити наступне: заміна вікон і дверей, улаштування цегляних перегородок, внутрішнє оздоблення, заміна підлоги, заміна господарсько-побутового водопроводу та каналізації, улаштування протипожежного водовідводу, оновлення системи опалення, заміна електроосвітлення та монтаж електрообладнання, заземлення тощо.

Ремонт із протиаварійними заходами в приміщенні навчально-лабораторного корпусу № 2 ВНУ імені Лесі Українки планують закінчити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме пʼять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus