USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Офіційно: депутати підтримали відставку Ігоря Поліщука

3 Липня 2017 10:30
Більшістю голосів під час таємного голосування депутати Луцької міської ради підтримали відставку секретаря Ігоря Поліщука.

Про це стало відомо під час чергової 26 сесії Луцької міської ради.

Перед початком пленарного засідання Ігор Поліщук оголосив заяву про те, що він вирішив покинути посаду секретаря ради для того, аби припинити політичні маніпуляції, не допустити дестабілізації ситуації в місті в зв’язку з майбутніми виборами міського голови.

Відповідно до процедури, з числа депутатів сформували лічильну комісію. Під час таємного голосування депутати мали змогу підтримати або не підтримати звільнення з посади екс-секретаря. Як повідомив голова лічильної комісії депутат Борис Смаль, загалом 22 депутати отримали бюлетні. Всі вони підтримали відставку Ігоря Поліщука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus