USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Окремі перевізники у Луцьку підписали договір на впровадження е-квитка

15 Листопада 2019 20:40
Сьогодні відбулося підписання тристоронньої угоди між Луцькою міською радою, ТзОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ», ТзОВ ВТП «Санрайз» та «АТП-Луцьк» щодо впровадження електронного квитка.

Таким чином, незабаром у автобусах цих перевізників, які працюють на міських маршрутах, буде встановлено необхідне обладнання, інформують у міськраді.

Нині у місті діє перехідний період, коли можна розраховуватися за проїзд електронним квитком чи готівкою.


На сьогоднішньому позачерговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті та визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги у м. Луцьку» згідно із яким, з 11 грудня у автобусах та тролейбусах здійснення перевезення пасажирів та багажу буде виключно з оплатою проїзду з використанням електронних квитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Володя Показати IP 16 Листопада 2019 00:44
А де обіцяні перевізники з інших міст??? І чому перевізники на ФОТО такі задоволені, невже ціною квитка??? І не видно жодного задоволеного пасажира, чому фото не показали якості транспорту, його наповнення, сервісу, чистоти в салоні???!!!!!! Найголовніше - на слухання в Міській Раді обов'язкова присутність тих, хто перевіряв пасажиропотік в міських маршрутках та загальний огляд Рішення Міськради щодо тендерів на перевезення!
здравомислячий Показати IP 16 Листопада 2019 01:45
Як це можна забороняти один із законних способів розрахунків за проїзд? В Законі України "Про Транспорт" передбачені два способи розрахунку: готівкою або автоматизованою системою зчитування. Не може місцевий орган влади чи якийсь там СітіКардСистем,який зареєструвався в нашому Луцьку лише у липні цього року,примушувати людей і підприємства до укладення угоди саме з цим турецьким монополістом і платити тільки через валідатори. Це грубе порушення Закону України "Про Транспорт"!Міській владі начхати на цей Закон!Має бути вибір оплати проїзду-і це ОДНОЗНАЧНО!
# Показати IP 16 Листопада 2019 08:24
Яке свято.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus