USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка Мар'яна Пархом'юк не втрачає надії у боротьбі з раком

11 Січня 2019 21:17
Онкохвора лучанка Мар'яна Пархом'юк, яка перебуває на лікуванні в Білорусі, розповіла про зміни, які сталися з нею за час лікування.

«За цей період змінилось абсолютно все: від звичайних побутових речей, до людей що оточують», – пише дівчина на своїй сторінці в Інстаграмі.

«11.01.2019 - сьогодні три місяці нашого абсолютно нового життя! Те, що раніше здавалося першочерговим, тепер відійшло далеко на задній план. Ті, хто здавалися найближчими, зараз не варті і хвилинки уваги! І я тому рада! Рада, що можу відчути і пройти усіма стежками життя, рада, що можу надихати когось, хоча і не в дуже приємній ситуації», – Мар'яна Пархом'юк.

«Радію, коли медсестри і лікарі впізнають в коридорах і питають за самопочуття, радію, коли пишуть зовсім незнайомі, хоча вже такі близькі люди, і переймаються моїм здоров‘ям - ви величезний стимул не зупинятись і рухатись далі», – написала дівчина.

Уcі охочі можуть переказати на кошти на лікування дівчини за такими реквізитами на картки ПриватБанку:

4149 4978 6222 9442 Пархом‘юк Мар‘яна

5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир
Переглянути цей допис в Instagram

11.01.2019 - сьогодні три місяці нашого абсолютно нового життя! За цей період змінилось абсолютно все: від звичайних побутових речей, до людей що оточують. Те, що раніше здавалося першочерговим, тепер відійшло далеко на задній план. Ті хто здавалися найближчими, зараз не варті і хвилинки уваги! ⠀ І я тому рада! Рада що можу відчути і пройти усіма стежками життя, рада що можу надихати когось, хоча і не в дуже приємній ситуації. Радію коли медсестри і лікарі впізнають в коридорах і питають за самопочуття, радію коли пишуть зовсім незнайомі, хоча вже такі близькі люди, і переймаються моїм здоров‘ям☺️ ви величезний стимул не зупинятись і рухатись далі! ⠀ А ще хочу привітати своїх одногрупників із ступенем магістра! І хоч я свій диплом отримаю на рік, а то і на два пізніше - це буде супер нагода зустрітись ще не раз🙈 ⠀ #ракхуяк #lotrcrew

Допис, поширений Мар‘яна Пархом‘юк (@mariana.parkhomiuk)

Як повідомлялося, у дівчини виявили рак крові, а відтак вона перебуває на лікуванні у Мінську. Також, аби зібрати кошти на лікування онкохворої Мар'яни Пархом'юк, у Луцьку організовують благодійні побачення. Чергова акція на підтримку дівчини відбулась у рамках премії «Люди Року-2018. Волинь» в рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття».⠀
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus