USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Організатор «вбивства» Бабченка визнав провину

21 Серпня 2018 14:27
Київський бізнесмен Борис Герман, якого підозрюють в організації теракту, унаслідок якого мали вбити в Києві російського журналіста Аркадія Бабченка, визнав свою провину і пішов на угоду зі слідством.

Цю інформацію Цензор.НЕТ підтвердили кілька джерел.

Але умови угоди зі слідством джерела не розкривають.

Адвокат Бориса Германа Євген Солодко відмовився коментувати цю інформацію, посилаючись на те, що підписав зобов'язання про нерозголошення інформації.

Нагадаємо, увечері 29 травня повідомили про вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка у Києві. 30 травня з'ясувалося, що Аркадій Бабченко насправді живий, а інформація про загибель журналіста була частиною спецоперації СБУ щодо запобігання замаху на нього.

Згодом у Києві було затримано підозрюваного в організації замаху на журналіста – Бориса Германа, якого 31 травня суд взяв під варту на 60 днів. А «виконавець» замаху на Бабченка Олексій Цимбалюк проходитиме у справі як свідок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus