USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Організатори відкликання луцьких депутатів діяли методами Януковича

22 Серпня 2017 17:17
Виконавці відкликання неугодних депутатів Луцької міської ради, яке відбувалося за фінансування олігархічної групи «Континіум», не гребують методами злочинної влади: одну людину змушували підписуватись в 5 бланках, хоча право голосу в громадянина на виборах – одне. Свого часу, схожу схему практикували на підтримку Віктора Януковича, коли одна особа голосувала на декількох дільницях.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів депутат Олександр Козлюк.

З його слів, члени так званої «ініціативної групи» були на зарплатах, про що самі публічно зізнались.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Я ПРАЦЮЮ В ІНІЦІАТИВНІЙ ГРУПІ ЗАПОТОЦЬКОГО НА ЗАРПЛАТІ», - ЛУЧАНКА ПРО ВІДКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ

«Так званими «десятниками та сотниками» були члени Самооборони. Були задіяні в зборі підписів, змушували агітаторів збирати додаткові підписи та надавати свої паспортні дані. Брали участь і колишні заступники міського голови, які відповідали за певну ланку роботи», - каже депутат та додає, що вся епопея з відкликанням – це своєрідний «полігон для тренувань» для кадрів, яких «Континіум» залучатиме на виборах.

Своєю чергою, під час збору підписів, зі слів депутата, організатори не нехтували методами, які практикували ще за часів Януковича.

«Один громадянин має право одного голосу на виборах. 400 підписантів, які прийшли підтвердити свої голоси, були з листочками та нотатками, аби знову не сказати, що «вони за партію «Континіум» і нічого не поплутали. Але одна особа підписувалась проти відразу за п’ятьох депутатів. Про які людські та етичні норми можна говорити», - підсумував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
)))) Показати IP 22 Серпня 2017 17:31
Як модно стало все порівнювати з Януковичем. Прохання до влади ви ще долар. зарплати все приведіть до рівня щоб було як за Януковича)))
ОЛЕГ Показати IP 22 Серпня 2017 18:16
а ця влада не злочинна ?
Янукович Показати IP 22 Серпня 2017 18:19
У порівняні з цими то ще святий
? Показати IP 22 Серпня 2017 19:58
Творили таке при ТРЕТЬОМУ турі виборів ОТРУЄНОГО, коли слова неможно було сказати,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus