USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На ЛПЗ обіцяли по 2 тисячі за підтримку одного з кандидатів

26 Липня 2017 11:08
Перед тим, як почати свою роботу зі збору підписів за відкликання депутатів, невідомі особи збирали жителів ЛПЗ та пропонували гроші за голосування за одного з кандидатів.

Про це стало відомо під час чергової сесії Луцької міської ради 26 липня.

Голова благодійного фонду «Діти Чорнобиля» Людмила Василівна каже, що мешканців ЛПЗ обурив цинізм, з яким відбувається це «відкликання». Вона каже, що депутат Євгеній Ткачук зробив дуже багато для району і мешканці ним дуже задоволені. Натомість, маніпулюючи громадською думкою, його та ще кількох депутатів намагаються відкликати за їхню політичну позицію.

ЧИТАТИ ЩЕ: Жителі району ЛПЗ стали на захист свого депутата

«Ви б бачили як ці підписи збираються. Виходять з сусідського генделика та ставлять підписи «для приколу». Просимо забрати руки від нашого депутата, бо ви вдавитеся своєю брехнею та цинізмом», - каже пані Людмила.

Також вона розповіла, що в кінці червня була свідком того, як невідомі особи біля дитсадка зібрали натовп та агітували голосувати «як треба» не за безкоштовно.

«Казали, що кандидата на мера в них немає, але треба з кожного будинку хоча б 10 чоловік, які проголосують за нього, за що отримають 2 тисячі гривень. А ці особи повинні ще 5 людей привести, за що отримають по 500», зазначила Людмила Василівна.

Нагадаємо, за відкликанням депутатів Луцької міської ради, яке нібито відбувається від імені громади міста, своєю чергою, стоїть олігархічний «Континіум», який і фінансує БПП «Солідарність» для усунення нею неугодних представників міськради. Відкликати хочуть Олександра Козлюка, Сергія Були, Євгенія Ткачука, Аркадіяй Соломатіна і Костянтина Петрочука.

Обранці громади, однак, зазначають, що для їх відкликання немає жодних законних підстав. Вони теж повідомили, що «Континіум» з метою усунення їх із міської ради витратить більше мільйона гривеньна оплату праці агітаторів, охоронців і координаторів, виготовлення орендованих палаток, друк бюлетенів тощо. Натомість олігархічна група планує приватизувати, зокрема, «Луцьктепло», аби диктувати місту свої тарифи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
До лохів. Показати IP 26 Липня 2017 11:17
Ви ж за тисячу на попередніх вборах проголосували. Тепер проголосуєте за дві.
лучанка я Показати IP 26 Липня 2017 12:03
А чого тільки на ГПЗ пропонують 2тис....??? Я тоже хочу!!!
11 Показати IP 26 Липня 2017 12:11
Погано що не гречку Дуже погано .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus