USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Остання дорога додому загиблого на війні лучанина Андрія Волоса. Фото

1 Липня 2018 10:25
Лише нещодавно Волинь оплакувала загиблого на сході від кулі снайпера Миколу Вільчинського, як вже сьогодні о сьомій годині ранку на рідну землю привезли тіло 22-річного бійця 24-ї бригади Андрія Волоса.

Зустрічали тіло героя 15 червня на Цуманському перехресті волонтери «Серця патріота» та Автомайдану, близькі та друзі, а також керівник Спілки воїнів АТО Волині Олександр Серватович, який є хрещеним батьком загиблого.

Сформувавши колону з численних автомобілів, волонтери та військові побратими вирушили в бік Луцька, де тіло Андрія провезли вулицею Рівненською та проспектом Волі. Перехожі не стримували сліз, коли бачили на чолі великої колони автівку з написом «200», адже навіть ті, хто не знав про загибель військового, розуміли, що зі сходу знову везуть тіло героя.

Автівки, які зустрічалися кортежу дорогою, з’їжджали у бік, а з них виходили водії, аби віддати шану загиблому.
Біля Свято-Троїцького собору в центрі Луцька вже чекали рідні, які, ридаючи, зустрічали тіло Андрія. Далі у Нижньому храмі Свято-Троїцького собору священослужителі відслужили панахиду за полеглим бійцем, опісля якої відбудеться прощання з ним.
Варто зазначити, що більшу частину життя Андрій прожив у Луцьку, тому друзі пропонували, аби його поховали на Алеї почесних поховань у Гаразджі. Проте мама наполягла, щоб сина поховали саме в селі Омельне Ківерцівського району, де вона проживає.

Нагадаємо, 28 червня на сході від від кулі снайпера загинув випускник луцької школи-інтернату, військовий 24 бригади Андрій Волос. Загиблий 22-річний Герой лише з дев’ятої спроби потрапив до лав ЗСУ, аби захищати Україну від російської агресії на сході. У хлопця, який в 19-річному віці пішов на фронт, залишилась важкохвора мама і вагітна дружина. В Луцьку у зв'язку з трагічною загибеллю військового скасували святкування Дня молоді.
Фото: Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
НІ ВІЙНАМ Показати IP 1 Липня 2018 14:39
Жаль і співчуття. Страдає від війни простий і бідний народ. Пепло на Україні. Зробила горе-влада пекло в країні- руїні з горе- Путіним. Горе- Президенти ПУТІН І ПОРОШЕНКО, які в війни не награлисьі не можуть за 4 роки домовитись про припинення війни... Де тих 2 тиждні, про які Горе- Президент казав. І навіть не згадує про свої обіцянки... Не виходить , те що казав подай у відставку, будь гоноровим, а не брехуном. В країні смерті, сльози, кров, інваліди ,а влада збагачується, краде і бреше .
душман Показати IP 2 Липня 2018 06:41
думайте кого вибирайете вибрали а тепер не плачте бо на жаль це вийна покойся з миром дорогий войине
Ігор Показати IP 2 Липня 2018 17:41
Правильно зробила мама, що не дала похвати сина на Алеї у Луцьку. Міська влада давно зах*рила ту Алею, поховавши там вибірково людей, смерті яких не пов'язані з проведенням АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus