USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Парламент Британії спробує заблокувати «жорсткий» Brexit

3 Вересня 2019 09:59
Парламент Великої Британії у вівторок голосуватиме за перший етап свого плану, спрямованого заблокувати можливість прем’єр-міністру Борису Джонсону вивести країну з ЄС без угоди.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на BBC.

Альянс опозиційних депутатів і противники «жорсткого» Brexit в правлячій Консервативній партії Джонсона використовують перший день роботи парламенту після літніх канікул, щоб зробити спробу заблокувати вихід без угоди, оскільки з 9 вересня робота парламенту може бути припинена.

У вівторок депутати проведуть голосування з питання про те, чи слід в середу взяти контроль над парламентським порядком денним, щоб спробувати прийняти закон, який змусить Джонсона домагатися відтермінування Brexit до 31 січня, якщо депутати не схвалять нову угоду або не проголосують за вихід без угоди до 19 жовтня.

Лідер опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбін у вівторок вранці проведе зустріч опозиційних партій, на якій вони обговорять свої плани з блокування «жорсткого» Brexit

Раніше повідомлялося, що Джонсон готовий вдатися до дострокових загальних виборів, якщо депутати, які прагнуть заблокувати Brexit без угоди, проголосують проти планів уряду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 3 Вересня 2019 11:59
перший (з Європи) пішов ! провокація вдалась ! - Путін потирає руки !..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus