USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Партія почала розкладатися», – політолог про «Самопоміч»

15 Квітня 2019 08:30
Зняття Андрія Садового з президентських виборів на користь Гриценка – це була повна дурниця, через яку партія «Самопоміч» почала розкладатися.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» сказав політолог Віктор Небоженко.

«Це сильно вдарило по ідентифікації електорату «Самопомочі». Якщо Садовий і Гриценко разом, то навіщо голосувати за «Самопоміч» на парламентських виборах? Навіщо тоді взагалі «Самопоміч»? Якщо Садовий знявся на Гриценка, то Гриценко кращий? Що мали думати партійці та виборці?» – каже Небоженко.

Також експерт наголошує, що електорати Гриценка та Садового дуже різні.

«Електорат Садового – це покоління Ющенка, яке виросло. Українці-європейці, яких не дуже турбує війна, державність, історія, українська велич. Вони хочуть тільки якимось боком опинитися у Європі. Електорат Гриценка – це українська вата. Це ті, що хочуть об’єднати все краще від старого СРСР і нової України. А так не буває. Це люди, які хочуть, щоб у державі був патерналізм. Вони підозріло ставляться до ЄС, думають, що з РФ треба і можна домовитись. Як об’єднати ці електорати я не уявляю», – розповів Віктор Небоженко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К.лучанин Показати IP 15 Квітня 2019 11:24
Ці партійці САМОПОМОЧІ ніяк не могли зрозуміти що Садовий непрохідний на виборах! Садовий вчинив вірно що знявся на користь Гриценка. Якби не знявся то набрав би від сили % , і що з того. Скільки разів у нас про це говорять, що патріотичні сили одного напрямку повинні обєднуватись , тоді буде успіх. Але на жаль і політологів і до партійців ніяк це не доходить! Так і хочеться вже кричати : ВИ РУЙНУЄТЕ КРАЇНУ і відкидаєте її назад у минуле.Всі зациклились на вступ у ЄС і до НАТО і трандять про це до оскоми. Та треба зробити спочатку в Україні нормальне життя людей, підняти економіку , створити робочі місця для людей, а тоді вже пертись у ЄС на правах повноцінного членства, якщо це буде економічно вигідно. Ес теж має великі проблеми і через те вони не спішать приймати до себе проблемних країн. До рвня НАТО , УКРАЇНУ ще треба підтягути. За членство у НАТО треба платити. В україні ці кошти є? Знову в МВФ з протягнутою рукою? Хлопці можновладці!!! Економіку УКРАЇНИ піднімайте та не обкрадайте державу, тоді буде толк.
Навуходоносор Показати IP 15 Квітня 2019 12:58
Если страна находится под внешним управлением, требование подымать экономику абсурдно по своей сути! Полный дилетантизм! Только независимая в принятии собственных решений страна способна выжить в современном мире. Если же по каждому решению власть предержащим надо ходить на "планерку" в посольство США или советоваться в телефонном режиме - это нонсенс!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus