USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Паводок у Канаді затопив понад 1000 будинків

22 Квітня 2019 11:10
На сході Канади сотні людей були змушені залишити свої домівки через масштабні паводки.

Про це повідомляє канадський суспільний мовник CBC News, пише Укрінформ.

«Понад 1000 будинків затоплені у провінції Квебек, при чому більшість – неподалік від столиці Квебек-сіті, зокрема 500 помешкань пішло під воду в місті Сейнт-Марі, що за 60 км на південь від столиці», – інформує CBC News.

За словами Гаетана Вашона, мера Сейнт-Марі, рівень води у річці Шоудьє, що протікає містом, у неділю щогодини підіймався на 20 см. Загалом, нинішній паводок є безпрецедентним в історії міста.

Для допомоги в евакуації населення та захисті об’єктів критичної інфраструктури у Квебеку були розгорнуті війська. Наразі до боротьби зі стихією залучено 600 військовослужбовців і десятки одиниць спеціальної техніки.

Метеорологи прогнозують, що протягом наступних днів температура повітря дещо знизиться, а опади припиняться, що сприятиме зниженню рівня води у водоймах.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus