USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Пелюстки – краплі білосніжної акварелі»: луцькі дерева тішать цвітом. Фото

2 Травня 2021 13:59
Весна цьогоріч видалася непривітною. Одразу й не пригадаєш, коли у квітні було так холодно. Однак природа приготувала подарунок на Великдень.

Синоптики обіцяли, що кінець квітня та перші дні травня потішать нас теплом і будуть майже без опадів. І варто було прогнозам почати збуватися, як природа одразу відреагувала.

Дивовижні перетворення відбулися з бруньками. Від мініатюрних пуп’янків аличі, абрикоса, вишні до каштанів – рослини наче потягнулися до неба і розкрили молоді листочки та цвіт.
Читати ще: У Луцьку розквітли перші підсніжники. Фото

Кілька сонячних днів – і маємо чудову картину: білі, наче обсипані снігом, гілки на тлі небесної блакиті. Вкотре переконуєшся – усе любить тепло. Тепер залишається сподіватися, що нічне похолодання не знищить тендітні пелюстки.
Не менш красиві замальовки й на землі. Добре знані та безіменні (для необізнаних) рослини різних кольорів та розмірів милують око – сонячне світло наче насичує їх барвами.
А якщо і потраплять в об’єктив краплини після дощу на пелюстках, то вони лише додають колориту світлинам. Усе це, як виявляється, приємно дивує не лише людей, а й перших метеликів.
Олександр ДУРМАНЕНКО

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
456 Показати IP 2 Травня 2021 16:51
ЛЄ-ПО-ТА!!!
Лучанка Показати IP 2 Травня 2021 21:35
Краса неймовірна!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus