USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пентагон нарахував понад 1900 ракетних пусків росіян по Україні

29 Квітня 2022 08:06
Росіяни вирішили нищити мирні українські міста своїми ракетами. Кількість випущених по Україні ракет ворога наближається до 2 тисяч.

Про це заявили в Пентагоні, повідомляє 24 канал.

З початку війни росіяни здійснили понад 1900 пусків ракет по Україні. Що стосується авіаційних бомбардувань, то зараз вони зосереджені на Маріуполі та території Донбасу. Також у Пентагоні повідомили, що вильоти бомбардувальників та пуск росіяни здійснюють зі своєї території.

Що стосується наземних сил ворога, то зараз в Україні діють 92 батальйонні тактичні групи. Також ворог розраховує на 20 БТГ, які перебувають поза межами України. У Пентагоні зазначають, що у росіян є великі проблеми зі злагодженістю та бойовим духом.

Читати ще: Зупинити летючу смерть: чим воює українська протиповітряна оборона

Водночас у Пентагоні заявили, що саме вогонь на далекі відстані буде вирішальним. Адже наразі бої перейшли на схід України.

У Міністерстві оборони США на брифінгу 28 квітня закликали Конгрес без зволікань схвалити запит щодо надання Україні 33 мільярдів доларів та подякували за підтримку, яку вони надавали досі.

«Що буде вирішальним у цій наступній битві, то це вогонь на далекі відстані», – повідомив Ллойд Остін.

Зокрема міністр оборони США зауважив, що Пентагон вивчає можливості відправлення додаткової зброї Україні. Це пов’язано з тим, що бої тривають на Сході нашої держави.

У Пентагоні також запевнили, що країна постачатиме зброю настільки швидко, наскільки зможе це зробити. Зокрема допоможе закупити деталі, які потрібно буде замінювати в техніці.

Ба більше, у Пентагоні не назвали конкретний тип літаків чи зброї, проте пояснили, що допомагають Україні в повітрі, надаючи також й запасні частини до літаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus