USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Перемога луцьких кікбоксерів на змаганнях: суперники здавалися посеред бою

7 Листопада 2018 08:58
Луцькі спортсмени успішно виступили на Кубку України з кікбоксингу ISKA. За результатами виступів усі шестеро вийшли на п’єдестал, а в спортивну скарбничку області принесли 3 золоті медалі, одну срібну та дві бронзові.

Змагання відбувалися 1-4 листопада в Харкові.

Чемпіонка змагань, лучанка Софія Неділько поділилася враженнями від виступу з читачами Інформаційного агентства Волинські Новини.

«Мені сподобалися ці змагання, адже вони були на дуже високому рівні, я маю на увазі професійний рівень підготовки спортсменів та потужну конкуренцію. Це мене приємно потішило. Адже раніше бувало на змаганнях, що виходиш на ринг, а суперник новачок чи середнього рівня. Тут же були майстри спорту України та майстри спорту міжнародного класу.

Свою суперницю я перемогла за результатом першого раунду. Коли ми відбоксували, то вона далі відмовилася продовжувати поєдинок. Її тренер зрозумів, що вона сильно програє та виставив біле полотенце. Так я здобула перемогу технічним нокаутом.

Приємно, що з Луцька їхали 6 спортсменів та всі здобули перемоги», - розповіла дівчина.
Тренер команди «Adrenalin kickboxing team» Андрій Подвальний зауважив, що участь у змагання взяли спортсмени з 22 областей, а це близько 500 учасників.

«Наші тренування, наполегливість, сила волі та характер дали плоди – шість нагород. Так, Руслан Ткачук виграв золото (2007 р.н. в/к -45 кг), Артем Кучерук (2008 р.н. в/к -30 кг) посів 2 місце, 3 місце - Іванна Кобиш (2003 р.н. в/к +60 кг). Серед дорослих призові місця здобули: Софія Неділько (в/к -54 кг)

та Анастасія Коновальчук (в/к -54 кг) – золото, Владислав Капиш (в/к -60 кг) бронзову медаль.

Ми вдячні нашим партнерам за підтримку. Наші переможці отримали хороший досвід, вони мотивувалися до нових кропітких тренувань та підкорення чергових вершин», - розповів тренер.

Нагадаємо, цього року троє лучан вже здобували перемогу у Харкові, а Софія Неділько стала призеркою чемпіонату світу з кікбоксингу ISKA.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus