USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перемога «на класі»: «Волинь» без проблем здолала «Кристал»

11 Квітня 2021 10:22
Після двох поспіль безгольових нічиїх з «Миколаєвом» удома та «Агробізнесом» на виїзді, підпопічні Василя Сачка виходили на домашній поєдинок проти аутсайдера чемпіонату, херсонського «Кристалу» з однією метою – перемогти та здобути 3 очки.

І уже з перших хвилин лучани цілковито заволоділи перевагою та взяли м’яча під власний контроль. Перший момент господарі мали уже на 3 хвилині, коли після розіграшу кутового Приндетта пробивав по воротах, але удар вийшов слабким і точно у руки голкіперу. Ще за 15 хвилин по воротах гостей після пасу від Климця пробивав Хагназарі, але і з його ударом голкіпер «Кристалу» впорався. «Волинь» продовжувала контролювати хід поєдинку, проте до небезпечних моментів справа ніяк не доходила аж до 31 хвилини: після навісу зі штрафного Приндетта поборовся з голкіпером та направив м’яч в сторону воріт, де Оринчак, випередивши захисників гостей, головою підправив кулястого у ворота: 1–0.

До кінця тайму можна виокремити лише попередження для гравця гостей за фол у центрі поля. З тим команди і відправилися до роздягалень.
Другий тайм знову таки розпочався з атак «Волині». Шанс знову відзначитися був у Оринчака, але його удар, після пасу Хагназарі, воротар відбив. Атака «другим темпом» призвела до ще одного удару по воротах гостей, але забракло точності пострілу Приймака. Все ж, лучанам вдалося досягти свого та подвоїти перевагу всередині другого тайму: проти Протасова не за правилами зіграли у штрафній захисники гостей і арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував Хагназарі: 2–0.

Потому наставники обох команд провели серію замін: у лучан на полі з’явилися Войтіховський, Ляшенко, Шарпар та 17-річний дебютант Теслюк. На хід гри заміни особливо не повпливали, у «Волині» можна згадати лише вихід 2 в 2, але Климець слабо віддав на Оринчака і захисник гостей зумів перехватити м’яча. У підсумку, волиняни без проблем довели поєдинок до логічного завершення, залишившись на 5 місці турнірної таблиці. Наступний поєдинок підопічні Сачка проведуть у Харкові проти «Металіста 1925», який наразі йде 3 у турнірній таблиці.

Богдан ПРИСТУПА

Фото: Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 11 Квітня 2021 10:58
А що таке "клас"? Це щось більше як 2:0 і пара-друга нереалізованих моментів вдома з відвертим аутсайдером. А цього "класу", що є, вистачає, щоб 3-й чи 4-й рік бовтатися на 4-6 місці
Футбольний фанат ФК Показати IP 12 Квітня 2021 18:17
Поєдинок, який ФК "Волинь" зіргає 17 квітня 2021 року в Харкові з місцевим ФК "Металіст-1925" буде для нашого волинського клубу вирішальний. Ця гра розставить всі крапки над і. Якщо наші хлопці переграють харківчан, то можливо це дасть надію в наступному турі 24 квітня 2021 року ФК "Волині" вже вдома на стадіоні "Авангард" також подолати тільки вже ФК "Альянс" із смт. Липова Долина, Сумської області. Ось ці два матчі фактично і покажуть наш ФК "Волинь" займе третю сходинку в турнірній таблиці Першої Ліги чи не займе. Бо гадаю, що перше та друге місце турнірної таблиці вже давно розділили між собою ФК "Верес" з Рівного та ФК "Чорноморець" з Одеси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus