USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

«Перемога Одеси закономірна», – тренер «Старого Луцька» про невихід у фінал

16 Травня 2021 12:03
У п’ятому вирішальному матчі за вихід до фіналу «Старий Луцьк» поступився одеській «БІПі». Учасники поєдинку поділилися своїми враженнями від гри, представники «Старого Луцька» також розповіли, чого очікують від протистояння за третє місце з криворізьким «Кривбасом».

Баскетболіст «БІПи» Олександр Фурс: «Ми знали, що Луцьк грає дуже агресивно, і були готові до цього, протиставивши свою агресивність. Ми виграли підбір, тому і виграли гру. Однак гравці «Старого Луцька» - молодці. Я тут грав, знаю цих хлопців, вони з характером. Дуже радий був зіграти тут знову».
Капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук: «Не хочеться нічого видумувати. Скажу чесно: десь не забили свої відкриті кидки, зловили невеликий ступор в нападі. Не хочеться виправдовуватися, ми віддавали всі сили. Можливо, десь трішки не вистачило ротації. Десь Одеса, можливо, сильніша, але, при всій повазі, нам хотілося їх обіграти. Ми також достойні були грати у фіналі, але сталося так, як сталося.

Від щирого серця хочеться подякувати вболівальникам. Круто, коли приходить стільки людей, підтримують, телефонують, пишуть. У нас виростають крила від цієї підтримки. Запрошую, щоб вони й далі ходили, аби ми вигравали такі ігри, як ця».

Також Едуард Федчук наголосив, що у матчі за третє місце ніхто не збирається складати зброю, команда буде боротися за медалі, аби вони були в Луцьку.
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Сьогодні не вистачило підборів, влучань, тобто всіх баскетбольних компонентів. Ми просто програли Одесі по всіх баскетбольних параметрах. Можу подякувати своїй команді за самовіддачу та емоції, але в баскетбол ми програли, перемога Одеси цілком закономірна. Багато гравців у нас випало з гри, вони не показали не те, що свої цифри, які показували протягом сезону, а не показали нічого. По ефективності також все погано. Десь хлопцям не вистачило емоцій, ми єдина команда, яка зіграла повністю всі ігри у плей-офф, це була одинадцята гра. Було дуже багато емоційних ігор, команді не вистачило емоцій. Я вітаю Одесу з виходом до фіналу.

Не пам’ятаю, щоби в попередні роки приходило стільки людей, як сьогодні. Тому я дякую за підтримку вболівальникам, хлопці хотіли перемогти для них, але не склалося. В кожного баскетболіста мають бути такі матчі. Цей був матч за медалі».
Володимир Журжій також поділився планами на підготовку до серії за третє місце: «Зараз потрібно просто відпочити, гравці мають відпочити від мене, бо був тиск на окремих гравців, але це нормальна ситуація. Ми сьогодні відпочинемо, завтра потренуємося, а днями вже їдемо грати в Кривий Ріг, який відпочиває велику кількість часу. Часу на відновлення дуже мало, будемо відпочивати у потязі. У нас було дуже багато емоційних ігор, під час плей-офф не було ігор, де ми б перемогли на класі, не витрачаючи зайвої енергії. У нас постійно дуже емоційні ігри, це просто накопичилося».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus