USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Переможець «Пекельної кухні» сказав, куди подів гроші

4 Серпня 2011 10:18
Переможець телевізійного шоу «Пекельна кухня» лучанин Юрій Кондратюк розповів, що вже витратив свій грошовий приз на придбання квартири і музичної апаратури для панк-рок-групи New Raid, у якій він грає на гітарі та співає.
Про це переможець ТБ-шоу розповів в інтерв’ю газеті «Сім’я і дім» від 4 серпня.
Найкращий кухар країни каже, що перші ази на кухні отримав в професійному технікумі. Однак більшість теоретичних занять прогуляв, за що його мало не виключили з навчального закладу.
«Те, що ти маєш диплом про освіту, насправді не важливо. Поки не опинишся в середовищі, поки не почнеш працювати з насправді хорошими кухарями, які можуть чогось навчити», – каже Кондратюк.
Переможець проекту зізнається, що поки не погодився на жодну пропозицію роботи. Адже йому пропонували одразу посади шеф-кухарів, а такий пост найголовнішого на кухні не дозволить чогось навчити у досвідченіших колег.
Крім того, каже він, пропозиції були з інших міст, однак Кондратюк хоче жити в Луцьку.
«Маю власний город, де в мене і огірки, і помідори, різноманітні сала¬ти, цукіні жовті, цукіні зелені... Зараз ось уро¬жай збираю, відрами вожу. Дуже люблю це за¬няття. Знаєш, улітку нема нічого кращого, як виїхати на дачу відпочити. Шашлик, плов (до речі, у Ялті я купив для цього спеціальний ка¬зан), свіжі овочі з грядки і компанія справжніх друзів – ось ідеальний сценарій для відпочин¬ку на природі. Адже спільна трапеза зближує», – каже кухар.
Довідково:
20 липня лучанин Юрій Кондратюк став переможцем шоу «Пекельна кухня», яке показували на телеканалі «1+1».
«Пекельна кухня» – українська версія популярного американського шоу Hell's Kitchen. Це змагання характерів, амбіцій і кулінарних шедеврів, початківців-кухарів і професіоналів кулінарної майстерності за перемогу та головний приз у розмірі 500 000 гривень.
Шеф-кухарем української версії кулінарно-розважального реаліті «Пекельна кухня» став відомий у Росії шеф-кухар і ресторатор, визнаний майстер кулінарії, власник ресторанної групи в Санкт-Петербурзі Арам Мнацаканов.
Також у проекті в якості критика та судді взяла участь ас кулінарної майстерності, актриса та ведуча програми «Їмо вдома» Юлія Висоцька.
Третім суддею проекту «Пекельна кухня» був ресторатор, винний експерт, співвласник одного з найвідоміших ресторанів Києва Сергій Гусовський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Небайдужий Показати IP 4 Серпня 2011 13:09
Молодець Юра. Я дивився всі випуски даного телешоу....
Юра-одногрупник Показати IP 4 Серпня 2011 15:50
Юрєц-найкращий.Хоча теорію дійсно весь час прогулював....
Ангел Показати IP 28 Березня 2012 23:36
Юрочка супер.а ще в нього класне тату

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus