USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перевіряла вушка: лучанка, яка крала сережки у школярок, отримала 4 роки

29 Серпня 2019 11:58
Жителька обласного центру Волині, яка крала сережки у луцьких школярок, проведе за ґратами чотири роки.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду вдалося встановити, що протягом трьох днів з 17 по 19 вересня жінка здійснила п’ять крадіжок, витягавши сережки з вух у малолітніх дітей. Зокрема крадіжки відбувалися у трьох навчальних закладах: Луцькому НВК «Загальноосвітня школа 1-2 ступенів № 10», Загальноосвітній школі 1-2 ступенів № 17 та Луцькій гімназії № 21 імені Михайла Кравчука. Відзначимо, що в одному з епізодів обвинувачена застосувала силу до малолітньої дівчинки, утримуючи її руку.

Допитана у судовому засіданні крадійка свою вину визнала частково, зазначивши, що не застосовувала силу до однієї з потерпілих. Також вона віддала сережку одній з потерпілих, оскільки зрозуміла, що її викрито, тож вважала, що злочин не був закінчений. Обвинувачена просила суду суворо її не карати.

Незважаючи лише на часткове визнання вини, вона була доведена повністю, зокрема показами свідків та потерпілих малолітніх, які розповіли, що жінка шляхом обману, запитуючи дітей, чи їм перевіряли вушка, крала у дітей сережки.

Суд визнав її винною та призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus