USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Перший кубок на турнірі з футзалу виграли Ковель, Луцьк та Маневичі

19 Лютого 2019 21:30
Видовищно, галасливо та неймовірно емоційно було на першому благодійному дитячому турнірі з футзалу «Respect CUP», який впродовж двох днів приймали майданчики Волинського обласного ліцею з посиленою військовою підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

У трьох вікових категоріях змагалися колективи U-7, U-9 та U-11, а формат передбачав груповий етап та фінальні поєдинки плей-оф у двох лігах (залежно від місця в підгрупі). Як же закрутилася інтрига з перших матчів групових раундів! Діти билися за кожен м’яч, кожен відскок, кутовий чи аут, вони грали кожну гру так, наче останню – в цьому і є перевага юнацького футзалу над дорослим.

У таких захопливих баталіях перший ігровий день дав відповідь на те, хто ж виборюватиме нагороди у вищій, а хто у першій лігах.

На рівність суперників та впертість боротьби вказують і рахунки півфіналів – переважна більшість цих матчів закінчувалася з мінімальною перевагою або ж узагалі серією пенальті. Та все ж на будь-яких змаганнях завжди мусять бути переможці.

Так, бронзові нагороди у першій лізі здобули три (U-7, U-9, U-11) команди ДФК «Штурм» (Колки). Феноменальний результат!

«Срібло» першої ліги вибороли ФК «Олика», «Адреналін» (Луцьк) та «Олімпія» з обласного центру.

Найкращими серед першачків стали луцькі «Волинь», «Волинь-2» та ДЮСШ-2.

У вищій лізі володарі «бронзи» також усі з Луцька – «Адреналін» «Олімпія» й «Адреналін-2».

На другий щабель п’єдесталу пошану зійшли «Олімпія» та дві команди «Юніор-Мідас» U-9 і U-11.

А the best of the best змагань «RespektCUP» стали ковельський «Тайм», луцька «Волинь» та маневицький «Біммер».

Організатори (ГО «Футзальний клуб «РЕСПЕКТ», за підтримки Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України», благодійного фонду «Добро в серці», під егідою із Асоціації футзалу Волині) подбали про те, щоб кожен учасник поїхав додому із посмішкою. Тому були різноманітні конкурси, індивідуальні та командні нагороди.

Так, у номінаціях гравець, бомбардир і воротар кращі отримали м’ячі з автографами футзалістів збірної України. Окремо виділяємо нагороду «Родзинка турніру» - Оксана Шевчук («Біммер»), яка набила круглого 43 рази!

Завершували футзальне дитяче свято посмішки, обмін контактами та радісне фотографування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus