USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Перший не пішов»: Рада не дозволила притягувати до відповідальності Дейдея

3 Липня 2017 15:58
Профільний комітет ВР після розгляду питання за участі Генпрокурора України не рекомендував парламенту знімати недорканність з нардепа Євгена Дейдея.

Це було майже одностайне рішення — утримались двоє нардепів, повідомляє «7 днів».

Рішення зачитав перший заступник голови регламентного комітету, нардеп від «Народного фронту» Павло Пинзеник.

«Комітет вважає, що подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Дейдея Євгена, підтримане та внесене до ВР генпрокурором Луценком від 21 червня 2017 року №06-295 17, є недостатньо обґрунтованим, невмотивованим та не містить конкретних фактів. Висновки слідства ґрунтуються на припущеннях, а законність одержання доказів є сумнівною, що не може підтверджувати факту вчинення народним депутатом Дейдеєм кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 ККУ. Також цей висновок в разі його винесення буде скеровано, відповідно до регламенту, голові ВР».

Юрій Луценко сьогодні на засіданні профільного комітету звинувачував Євгена Дейдея в незаконному збагаченні на суму близько 5 млн грн.

Сам Дейдей повідомляв, що готовий прозвітувати пр овсе своє майно і джерела його набуття.

Як повідомлялося, на прийняття рішень про зняття депутатської недоторканності залишається останній тиждень. А нові представлення на народних депутатів підуть в Раду вже аж восени.

Чим менше шансів проголосувати за зняття депутатських недоторканностей, тим більше подань на зняття депутатських недоторканностей підписує генпрокурор Луценко, - наголошував з цього приводу журналіст Михайло Ткач.

Підсумовуючи сказане, Михайло Ткач зазначає, що, скоріше за все або як завжди, нічого в цьому напрямку не зроблять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а Показати IP 4 Липня 2017 11:48
ворон ворону око не виклює

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus