USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П'яному водієві, якого спіймали в Луцьку, загрожує понад 20 тисяч штрафу

19 Липня 2019 10:27
У ніч на 19 липня луцькі патрульні виявили 5 нетверезих за кермом, інформує патрульна поліція Волині.

Одного з них зупинили на вулиці Ковельській: той скоїв наїзд на пластикові відбивачі, адже нині там знову ведеться ремонт на мосту. Водій мав явні ознаки сп’яніння, однак проходити перевірку відмовився. З’ясувалось, що той уже позбавлений права керування, тож на нього склали протокол за ч.2 ст. 130 КУпАП: тепер йому загрожує штраф 20 400 гривень і позбавлення права керування на 3 роки.

В іншого водія на Ford Mondeo був відсутній задній захисний пристрій, тож його зупинили для перевірки. Той признався, що напередодні вживав наркотичні речовини, та від перевірки відмовився. По відмові на нього склали необхідний протокол: тепер справа піде до суду.

Інший водій проїхав на червоний сигнал світлофора на проспекті Відродження. Коли його зупинили, то встановили, що він позбавлений права керування за водіння в стані сп’яніння раніше. Пройти тест цього разу чоловік погодився – 0,97 проміле. На нього оформили відповідні адмінматеріали.

Загалом цієї ночі патрульні оформили 5 нетверезих за кермом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus