USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час обшуків у 24 оселях лісокрадів з Цуманя вилучили зброю та незаконну деревину

26 Травня 2020 12:25
За процесуального керівництва прокуратури Волинської області сьогодні, 26 травня 2020 року, працівники слідчого управління ГУ НП та Управління стратегічних розслідувань в області за участі спецпризначенців провели 24 обшуки на Ківерцівщині в оселях громадян, які можуть бути причетні до незаконного лісового промислу.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Обшуки проводилися в межах розслідування кримінального провадження про вчинені групою осіб незаконні порубки лісу та умисне знищення майна (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 2, 4 ст. 246, ч. 2 ст. 194 КК України).

Нагадаємо, 1 травня 2020 року на автодорозі сполученням Цумань - Берестяне у Ківерцівському районі було підпалено автомобіль «CHRYSLER», в якому знаходились шість колод дуба, здобуті внаслідок незаконної порубки лісу.

У ході обшуків сьогодні вилучено мобільні телефони, радіостанції, за допомогою яких зловмисники спілкувалися між собою, пістолети, ножі, кастети, балаклави, патрони, бензопили, автомобіль та незаконну деревину.

Громадянину, який підпалив автомобіль, повідомлено про підозру в умисному знищенні майна.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Встановлюються особи усіх громадян, причетних до незаконного лісового промислу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ая яй яй Показати IP 26 Травня 2020 13:46
а вагонами як вивозять за кордон.... слабо розслідувати.....?
Активіст Показати IP 26 Травня 2020 14:03
Великі вагони починаються з підвод, запряжених кониками та машин на бляхах. Як струмки збігаються у річки контрабанди лісом.
Народна прокуратура Показати IP 26 Травня 2020 14:32
О, знов почалось: "не чіпайте "простих людей", у всьому винна влада і Президент. Ці так звані "прості" полішуки і гуцули вже вирізали половину лісів,а іншу розрили, добуваючи бурштин, але все одно винні не вони,а хтось інший. І у вагонах вивозиться ліс, який ці ж "прості" й вкрали, а потім продали іншим "бізнесменам", котрі, як писав вчора коментатор Бульба, роблять країну процвітаючою і яких українці повинні поважати, бо вони "успішні"
Бульба до Народна прокуратура Показати IP 27 Травня 2020 09:32
Я Вам відкрию таємницю))!!! Навіть Норвегія і Швейцарія вагонами вивозить ліс на експорт!!! І теж вас здивую- там є дуже багаті люди, які займаються бізнесом!!! Наша країна приречена бути бідною до того часу поки ми не навчимося поважати людей які вміють заробляти гроші і платити податки!! Але це не вигідно нашим «бідним» прокурорам, суддям, чиновникам!!! Бо тоді не буде що «рішати»!!!і прийдеться житти просто на зарплату з заплачених податків!!!
олександр Показати IP 26 Травня 2020 18:54
Ці ріжуть на доски та бруси а вивозять вагонами кругляк, який офіційно під виглядом санітарної вирубки крадуть лісники, тож не перекладайте з хворої голови на здорову. Зараз на цих чи якогось дядька десятки вирубаних гектарів спишуть
Карась до олександр Показати IP 27 Травня 2020 06:51
Й правильно зроблять
Бульба Показати IP 27 Травня 2020 09:43
Черговий фарс!! Шоу для українців!!! Правда яка в нас чесна і принципова влада!!! Як вони борються з таким ганебним явищем!! Так це ще і ковтають українці!!! Ця країна приречена бути грабованою!!! А ви подумайте!!!чому не провели обшуки у суддів, прокурорів, поліцейськх в їх будинках??? Хіба не з їхньої доброї волі йде грабунок України?? Де вони беруть гроші на автомобілі і маєтки за мільйони??? PS...Чому бідні? Бо українці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus