USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Під час виконання бойового завдання загинув актор Антон Прасоленко

31 Березня 2023 20:51
Від поранень, отриманих на російсько-українській війні, загинув актор театру та кіно Антон Прасоленко. Його життя обірвали ворожі уламки.

Про це повідомив психолог Андрій Козінчук у Фейсбуці.

Відомо, що з початку повномасштабної війни він вирішив стати на захист Батьківщини, незважаючи на те, що не мав бойового досвіду.

«Він не зміг залишитися осторонь і далі жити у своєму світі, а пішов на війну. Знаючи, що він не дуже петрає у цьому, він вчився з нуля. І через рік вийшов на високий рівень професіоналізму. Але снаряд і уламки не питають, наскільки ти хороший чи не дуже. Антон брав участь у бойових діях на сході. У самому пеклі, щоб потрапити до раю», – написав Андрій Козінчук.

Сьогодні він помер в госпіталі від отриманих поранень.

Антон Прасоленко народився у Бердянську, але передостанні роки життя провів у Києві. Він навчався у Київському національному університеті культури та мистецтв. До 24 лютого 2022 року грав у театрі Вавилон.

Був лауреатом Всеукраїнського дитячого фестивалю естрадного мистецтва Топ-Топ, який було організовано Міністерством культури та туризму України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus