USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Під завалами будинку у Дрогобичі знайшли тіла 8 людей

29 Серпня 2019 10:24
З-під уламків частини 4-поверхового будинку у Дрогобичі витягнули тіла ще 6 людей. Серед загиблих – 4-річний хлопчик. Двох загиблих знайшли ще напередодні.

Рятувальники продовжують розбирати завали, повідомили кореспондентові Gazeta.ua у пресслужбі ДСНС.

«29 серпня о 00:26 виявили тіло чоловіка. О 2:49 та о 3:20 з-під завалів дістали тіла двох жінок. О 3.28 знайшли тіло хлопчика. До ранку рятувальники витягли з-під завалів тіла ще двох осіб», – поінформували у ДСНС.

Рятувальники орієнтувалися на кількість прописаних людей у під’їзді, який обвалився. Проте розбір завалів триває безперервно. Уже відвантажено та вивезено 29 самоскидів будівельного сміття.

Слідчі перевіряють три версії обвалу будинку, кажуть у пресслужбі Дрогобицької міської ради.

«Одна з версій – газ, але це малоймовірно. Друга – перепланування, але це також не підтверджено. Третя – можливо, коли були дощі, щось у підвалі промокло, підмило, адже це старий будинок», – кажуть в міській раді.

Остаточної версії поки немає.

У ніч на 28 серпня в Дрогобичі завалився чотириповерховий будинок. В результаті інциденту сталося руйнування під'їзду з першого по четвертий поверхи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
православний Показати IP 29 Серпня 2019 10:36
Царство ім Небесне, хай з Богом спочивають...
Павлик Морозов Показати IP 29 Серпня 2019 10:43
Ніхто в Україні не бере на себе відповідальність за вибух, газовики кажуть, що вони витоку газу не вбачають, будівельники кажуть, що будинок був не аварійний. У нас як завжди, хто вс...ся так невістка, все добре. Залишається одне: Росія прислала диверсантів, щоб вони підірвали будинок.
Ага Показати IP 29 Серпня 2019 12:30
За майже тридцять років незалежності ніхто не побачив з владців, що людям нема де жити, нема нормальних іпотечних кредитів, як у всіх цивілізованих країнах, нема узаконеної, безпечної оренди з адекватними цінами, от і змушені тулитись в будинках, які давно треба знести,як аварійні, які побудували і понадавали безкоштиовно людям квартири ще в тому СРСР , який ви дружно поливаєте г.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus