USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Під домашній арешт відправили 2 затриманих у справі обвалу будинку в Дрогобичі

31 Серпня 2019 15:37
Дрогобицький міськрайонний суд відправив під домашній арешт 2 співробітників комунального підприємства, затриманих у справі обвалу будинку в Дрогобичі Львівської області.

Про це Українським Новинам повідомив представник суду.

За його словами, рішення прийнято 30 серпня. Він не повідомив інших подробиць.

Поліцейські повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.

Санкції статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Як повідомлялося, під час обвалу будинку у Дрогобичі загинули 8 осіб (з них 1 дитина) та 7 (із них 4 дітей) госпіталізовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
103 Показати IP 31 Серпня 2019 16:24
Тож казали, що це агенти Путіна В.В., приїхали до м. Дрогобич та здійснили підрив будинку. То одне то друге кажуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus