USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Підозрюють у грабежі: розшукують лучанку, яка хотіла поцупити свічку і навушники

8 Січня 2024 11:59
Лучанка намагалася вкрасти парфумовану свічку, запальничку, навушники та електроізоляційну стрічку.

Тепер слідчі та прокурори наполягають, щоб дівчину на час розслідування помістили в СІЗО, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Будучи при цьому виявленою свідками події, продовжила свої протиправні дії, внаслідок чого намагалася відкрито викрасти вищевказане майно та покинути місце злочину. Таким чином, виконала всі дії, які вважала необхідними для доведення злочину, до кінця, але не закінчила злочин з причин, що не залежали від її волі, оскільки була затримана свідками вчинення злочину», – вказано в судовому реєстрі.

Тепер дівчину хочуть узяти під варту. Лучанку неодноразово ловили на крадіжках і хуліганстві. Торік, напевно, не було жодного місяця, коли вона не потрапляла би до рук поліції. На дівчину регулярно скаржилися і викликали до неї правоохоронців.

Її судять ще й за розпивання алкоголю в заборонених місцях.

У серпні 2023 року слідчі просили для дівчини цілодобовий домашній арешт. Мовляв, цього достатньо, оскільки раніше суми вкрадених товарів не дотягували до кримінальної статті.

«Вона підозрюється у вчиненні умисних тяжких злочинів, зокрема після первісного повідомлення про підозру від 31.07.2023. Не працевлаштована, що свідчить про її підвищену суспільну небезпечність», – зазначено в матеріалах справи.
Дівчині обрали домашній арешт. Проте згодом вона зникла. Її взялися розшукувати. І от нещодавно її спіймали на гарячому в магазині – з поцупленими свічкою та навушниками. На цей раз дівчину підозрюють у відкритому грабежі, бо ж навіть свідки не стали для неї перепоною.

Суддя знову обрав дівчині цілодобовий домашній арешт. Прокурор подав апеляцію і просить взяти її під варту.

Дівчина до суду не прийшла. Слідчим, схоже, знову пора збиратися на її пошуки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олександр Показати IP 8 Січня 2024 12:20
Цікаво, якими мотивами керувався суддя???
Олександр до Олександр Показати IP 16 Січня 2024 19:21
Олександр бл...н підписуйся іншим ніком. Не створюй мені конкуренцію. Наприклад, Сашко. Хіба погано?
І шо ? Показати IP 8 Січня 2024 13:44
А митника з повним багажником баксів, а полішку з ОДА з хабарами, а посередників-адвокатів, а корупціонерів з облспоживспілки, будінспекції, проректорів з університетів, прикордонників, воєнкомів, лісників, мєнтів і т. д. і т. п. ! Ті крадії і злодюги просто блякнуть на фоні отої злодюжки в навушниках і зі свічкою ! Зловили злостного рецидивіста і наказати треба по всій строгості закону ! Шоби всім страшно стало !
Бульба Показати IP 8 Січня 2024 14:49
Ще раз переконуюсь…Що це Україна !!! І що 360000 поліцейських не даремно отримують гроші за роботу!!! Хвала нашій поліції!!!
Клава Показати IP 9 Січня 2024 03:29
можливо, слідчим під час пошуків вдасться натрапити на слід Колі Тіщенка..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus