USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пікантне м'ясо, равлики і ягідні наливки: у Луцькому замку триває фудфест. Фото

14 Вересня 2019 15:49
Шашлики, плов, випічка, в’ялене м'ясо, домашні чіпси, бургери, хот-доги, овочі, приготовані на грилі, реберця, шаурма, салати, равлики, бограч, сири, солодощі, живе пиво, смачні наливки, віскі, бурбон, лимонад, горілка, абсент, вино та традиційні гарячі напої – ювілейний Lutsk Food Fest вражає різноманіттям наїдків і напоїв.

Гастрономічний фестиваль розпочався в замку Любарта 14 вересня і традиційно триватиме цілий вікенд.

Окрім різноманніття страв і напоїв, організатори подбали і про розважальну програму: для дітей проводять майстер-класи та інші забави, на сцені виступають музичні гурти та ді-джеї, ведучі проводять розіграші з цінними призами. Також до уваги відвідувачів численні оригінальні фотозони, де можна зробити світлину на згадку.
Якщо ж ви не знаєте, з чого розпочати свою гастрономічну мандрівку, то скористайтеся допомогою колеса фортуни, котре підкаже, до котрого фудтраку підійти спершу.
Водночас на території фестивалю здійснюють збір органічних відходів, які згодом передадуть мешканцям Луцького зоопарку.
Не менш насичена програма очікуватиме на відвідувачів фудфестивалю і ввечері. На головній сцені гастросвята виступатимуть Юрій Пюрковський, дует «S.I.O», тернопільський гурт «Los Colorados» та Dj-дует«Whatafank».

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто Показати IP 14 Вересня 2019 16:17
Щось людей Маловато!!!! Бо може ви вже йо@нулись там з цінами і накруткою????!!!
Хіба не так ! Показати IP 14 Вересня 2019 17:23
Що кидається у вічі: на викладках, на мангалах, у вітринах - всього навалом ! А ось на столах у нечислених відвідувачів - навпаки порожньо !
Анонім Показати IP 14 Вересня 2019 20:42
Тільки вернувся людей мало і як то кажуть на юбілей 10 років не тягне зовсім попередній м`яса і пива був в рази кращий одне радує не має проблем з посадкою куча вільних столиків палаток мішків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus