USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Після нової ракетної атаки Росія заявила, що «цілі досягнуто». У Білорусі – перевірка бойової готовності армії

11 Жовтня 2022 18:08
Міноборони Росії після нових масованих ударів по Україні 11 жовтня заявило, що задоволене результатами атак, оскільки вони досягли поставленої мети.

Про це повідомило російське пропагандистське видання РИА Новости з посиланням на Міноборони РФ, пише Українська правда.

"Сьогодні російські збройні сили продовжили масований удар високоточною зброєю великої дальності повітряного і морського базування по об'єктах військового управління та енергетики України, мета удару досягнута, всі визначені об'єкти уражені".

Окупанти повідомили, що вони знищили "дві бази зберігання пального для української військової техніки біля Дніпропетровська та Павлограда на Дніпропетровщині, 5 складів озброєння, зокрема об'єднаного угруповання українських військ "Примор'я" біля Миколаєва".

Читати ще: Серед військових РФ є незгодні з політикою Кремля, які навмисно пускають ракети «не туди», – розвідка

Тим часом за указом самопроголошеного президента Олександра Лукашенка з 11 жовтня проведуть перевірку Збройних сил Білорусі.

Як стверджує білоруське Міноборони, під час перевірки військові частини відпрацюють приведення в бойову готовність, марш, а також "розгортання в призначених районах із виконанням навчально-бойових завдань"

Перевірка необхідна для визначення готовності до виконання завдань, як додають у Міноборони Білорусі.

Нагадаємо, 10 жовтня міністр оборони Білорусі Віктор Хренін зробив окрему заяву, в якій застеріг, щоб Україна не робила "неправильних кроків і не "провокувала", щоб уникнути війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus