USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

5 листопада: події, факти, дні народження

5 Листопада 2018 00:00
5 листопада святкує день народження Анна Зізюкіна.

Рідні та близькі вітають її зі святом та бажають вірних друзів, успіху в усіх справах та починаннях та здійснення найзаповітніших мрій! Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості.
Анна Зізюкіна
Анна Зізюкіна
Також сьогодні відзначають день народження директор Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Віктор Савчук та фотограф Ольга Урина.

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинників і зичить їм здоров'я, благополуччя, родинного затишку та успіхів. А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!
Віктор Савчук
Віктор Савчук
Ольга Урина
Ольга Урина
Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Минулоріч редакція розповідала про те, що з Волині намагались вивезти старовинний прикордонний знак.

2016 року цього дня у мережі опублікували фото багатокілометрової черги з вантажівок на Ягодині з висоти пташиного польоту.

У 2015 ми розповідали історію волинянина, який уже 16 років живе в США.

У 2014 році видання інформувало про те, що волинські діти-інваліди взяли участь у театральних навчаннях для неповносправних, де і побували вихованці обласного молодіжного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя».

2013 року у цей день редакція розповідала, як луцький фотограф склеїв відео міста з 4000 кадрів. Унікальне таймлапс-відео про Луцьк зняв Олег Хомяк.

У 2012 році в мережі з'явився топ найдорожчих гаджетів у світі. Дорогі новинки техніки в рейтингу прекрасно поєдналися зі «старими» коштовностями, такими як золото, діаманти та хутро.

Окрім того, 5 листопада цього року показали Україну, яку видно з неба. Тоді талановитий фотограф із Одеси Юрій Литвиненко знайшов неймовірний ракурс України.

А у 2010 році видання показало, як Україна рекламує себе у світі. Тоді створили телевізійний рекламний ролик «Включи Україну» для формування позитивного іміджу Україні до Євро-2012.

Народилися:

5 листопада на світ з'явилися український поет Яків Щоголев, український церковний діяч, науковецьАтанасій Григорій Великий, ідеолог та діяч ОУН Дмитро Мирон-Орлик, англійська акторка Вів'єн Лі, французький співак і музикант Джо Дассен, шведський футбольний функціонер Леннарт Юганссон, український кінорежисер Кіра Муратова, український футболіст та тренер Олег Блохін, канадський рок-музикант, гітарист Браян Адамс, український футболіст Олег Шелаєв, український боксер, олімпієць Максим Третяк.

Сталося:

1935 — випущена настільна гра «Монополія».

1963 — відкриті станції київського метрополітену «Політехнічний інститут» і «Завод Більшовик» (тепер «Шулявська»).

1965 — відкриті станції київського метрополітену«Гідропарк», «Лівобережна» та «Дарниця», а також електродепо «Дарниця».

1968 — Василь Макух вчинив на Хрещатику самоспалення на знак протесту проти колоніального становища України та окупації Чехословаччини.

1971 — відкриті станції київського метрополітену «Святошино», «Нивки» і «Жовтнева» (зараз «Берестейська»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus