USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Пістолет до скроні за прохання не шуміти. Ексдиректор луцького заводу, який погрожував сусіду, не коментує інцидент

2 Травня 2023 11:39
Колишній директор луцького заводу «Електротермометрія» Юрій Малихін, який погрожував своєму сусіду Олександру Йоржику пістолетом, не захотів коментувати інцидент.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Все почалося із гучної музики, яку Малихін слухав пізнього вечора. Сусід зверху, Олександр, спустився і попросив зробити тихіше. Прохання чоловік проігнорував, а коли сусід прийшов удруге – пригрозив йому пістолетом.

Нагадаємо, це сталося у ніч на неділю, 30 квітня, в одній із багатоповерхівок на вулиці Шевченка у Луцьку.

Олександр розповів, що після першого прохання сусід пообіцяв вимкнути пісні, що відтворювалися. Проте дискотека обертів не збавила. Гучний російський шансон, який слухав Малихін, тихішим не ставав. То ж Олександр вирішив відвідати сусіда, до слова, випускника московського суворовського військового училища, ще раз. Малихін відкрив двері з пістолетом. Після цього захмелілий сусід схопив його за капюшон і притиснув до стіни. Потому приставив до скроні хлопця пістолет та почав погрожувати розправою.

Поліцейські встановили, що пістолет травматичний, зареєстрований у законному порядку. Зброю вилучили.

Сам Юрій Малихін коментувати інцидент відмовився.

«Нет-нет. Пока идёт следствие я ничего не буду объяснять. Заведено дело и идёт следствие, у следователя и узнавайте», - сказав чоловік.

Поки Олександр сподівається на правосуддя та розголос. Бо ж проблеми із законом у Малихіна траплялися і раніше. Його неодноразово ловили п’яним за кермом та він був учасником скандалів у Луцьку, де погрожував людям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
небайдужий Показати IP 2 Травня 2023 13:34
Шановні правоохоронці, залишайтеся і надалі небагатослівними стосовно таких випадків, наступним кроком незадоволених вашою бездіяльністю людей буде коліївщина
лінивець Показати IP 2 Травня 2023 19:53
не буде складу злочину бо немає ні свідків не тілесних ушкоджень-треба відеокамери ставити...
небайдужому Показати IP 2 Травня 2023 20:47
мабуть Малихіну. Якби в нас все відповідало вимогам правової держави, коли принцип невідворотності покарання застосовувався до кожного правопорушника, то зайві розмови під час досудового розслідування насправді були б недоречними. Але коли грошовиті та зі зв'язками мають можливість уникати покарання, то треба говорити і кричати. Тоді справа має шанс дійти до суду, а суддя буде змушений прийняти законне рішення
олег Показати IP 2 Травня 2023 22:14
таких козлів, як цей Малихін, потрібно наказувати самим. у поліцію не звертайтесь. у них руки зв"язані законом та й не ті тепер менти, щоб козлам роги могли вправити. дати по морді кілька разів чи машину спалити. тільки не кажіть законники про правову державу.
олегу Показати IP 3 Травня 2023 08:00
Має бути Моссад для невиправних та ще москальських козлів?
Мирон Показати IP 28 Липня 2023 09:38
Та що ви хочете від бездаря, який все життя гуляв як хотів. І коли йому у спадок відійшов завод, то він, як керівник, його й розвалив. Звичайно, будуть казати що то через економічну кризу чи ще щось. Але люди говорять, що він страждав від ігрової залежності, то може і почав розпродавати завод по частинкам за карткові борги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus