USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

План Росії спрацював, – експерт про «деокупаційний» закон

19 Січня 2018 10:25
Росії закон про деокупацію нічим не загрожує попри маніпуляції, що РФ визнано окупантом. Ми визнаємо території окупованими, але не називаємо самого окупанта. План Росії спрацював, інформує канал 24.

Таку думку висловив військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

"Росію окупантом називають у преамбулі, яка не має юридичної сили. До того ж, ми закликаємо до того, що Росія має нести все фінансово-економічне навантаження щодо окупованих територій – оплату комунальних послуг, соціальні нарахування. Але західні партнери і уряд України говорять про те, що ми повинні платити пенсії мешканцям ОРДЛО. Тільки риторика і гучні політичні заяви. І Росія це добре розуміє", – зазначає Снєгирьов.

На переконання експерта, в ухваленому законі спрацював план Росії щодо розділення Криму і Донбасу (законом врегульовується питання реінтеграції окупованої частини Донбасу – "24"). За словами фахівця, закон також не сприятиме вирішенню питання з введенням місії ООН на Донбас.

Процес щодо миротворців штучно затягуватиметься. А можливість введення місії ООН і врегулювання конфлікту використовуватиметься в якості виборчих гасел на президентській і парламентській кампаніях в Україні. Будуть зустрічі у форматі Волкер-Сурков, перемовини, політичні баталії, але питання місії відсунеться ближче до наступної зими, – вважає Дмитро Снєгирьов.



Нагадаємо, Верховна Рада 18 січня прийняла у другому читанні і в цілому закон про реінтеграцію Донбасу, який вперше визнає Росію агресором. За відповідне рішення проголосували 280 народних депутатів, проти – 36, утримались – 2.

Своєю чергою, партія УКРОП заявила, що у фінальному тексті «деокупаційного» закону майже не були враховані найпринциповіші поправки народних депутатів, без яких закон лише погіршить ситуацію – як на сході України, так і в державі в цілому. Кажуть, законопроект є прямою загрозою демократії та парламентаризму, оскільки звужує повноваження Верховної Ради.

ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ: УЗУРПАЦІЯ ВЛАДИ ПІД ВИГЛЯДОМ БОРОТЬБИ ЗА УКРАЇНУ, - УКРОП ПРО «ДЕОКУПАЦІЙНИЙ» ЗАКОН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Йошкар_ола_ Показати IP 19 Січня 2018 10:59
Ага, спрацював... "И санкции только на пользу" ...
Анонім Показати IP 19 Січня 2018 12:47
Ну те що за цей закон не голосувала Юля і опозиційний блок прамо вказує на те,що закон нормальний
Отак, як є Показати IP 21 Січня 2018 05:11
Влада пр*дурків і муніпулянтів! Ще в 2014 тра було їхати на схід, кланятись і все робити для того, щоб не допустити війни. Простому люду вона не потрібна. Закон вони прийняли.... У 2018......нема слів. Шкода наших хлопців, мужніх, сміливих, відданих! А верхівка - це продажний ск*т
Vfsiliy Показати IP 23 Січня 2018 11:30
И все же..... Почему он не опубликован до сегодняшнего дня?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus