USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Реінтеграція Донбасу: у Порошенка анонсували реєстрацію законопроекту

2 Жовтня 2017 12:22
У Порошенка заявили, що законопроект про реінтеграцію Донбасу буде зареєстровано у Раді вже цього тижня.

На засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту анонсували внесення до Ради законопроекту про реінтеграцію Донбасу.

Цього тижня у Верховній Раді буде зареєстровано законопроект про реінтеграцію Донбасу. Як передає

УНІАН, про це заявила представник президента у ВР, народний депутат України Ірина Луценко (фракція "БПП") на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

"На цьому тижні буде зареєстровано закон про стратегію відновлення територіальної цілісності України, звільнення Донбасу", - сказала вона.

Раніше заступник голови адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв заявляє, що законопроект про реінтеграцію окремих районів Донбасу "практично готовий".

До слова, один із лідерів українських націоналістів, командувач Української Добровольчої Армії, народний депутат Дмитро Ярош в інтерв'ю "Апострофу" розповів про умову, за якої Україна поверне Донбас без масштабної військової операції.

Ідеться про наслідки можливого рішення ООН щодо введення на Донбас миротворчого контингенту.

«Все залежить від того, чи буде реалізована українська схема, з перекриттям миротворцями українсько-російського кордону. Звісно, ті миротворці не повинні бути якимись дуже тісними союзниками Російської Федерації – з якогось Узбекистану чи Казахстану. Бо то – все одно що Росія, і тоді все буде нормально тільки для них.

От за цих умов теоретично можна було би відмовитися від проведення широкомасштабної військової операції і віддати справу відновлення територіальної цілісності і захисту нашої національної безпеки в руки СБУ. У них є хороший досвід ліквідації не одного ворога України, і я думаю, що якраз, попри присутність миротворців, можна було б влаштувати таку зачистку, що кожна потвора, яка скоювала злочини проти України зі зброєю в руках, була б нейтралізована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus