USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Поблизу Луцька чоловік ледь не застрелив трьох поліцейських. Його покарали умовно

1 Січня 2022 16:28
Поблизу Луцька п’яний чоловік погрожував вбити трьох правоохоронців, які проводили слідчі дії, оглядаючи земельну ділянку.

Луцький міськрайонний суд призначив злочинцю умовне покарання.

Як стало відомо з вироку, 28 липня троє правоохоронців проводили слідчі дії на підставі ухвали слідчого судді Луцького міськрайонного суду Калькової О.А. про огляд земельної ділянки, розпорядником якої є Підгайцівська сільська рада та яка використовується АТ «Луцьке підприємство». Коли поліцейські повідомили про це п’яного обвинуваченого, чоловік, тримаючи в руках рушницю «Сайга», здійснив два постріли в повітря. Потім обвинувачений спрямував зброю в бік правоохоронців та погрожував вбити, якщо ті продовжать проведення слідчі дії та вилучать належне йому майно.

У суді обвинувачений визнав свою вину, пояснивши свої дії тим,що працівники поліції, не дотримуючись своїх обіцянок, намагались вилучити належну йому техніку, яка здійснювала збір урожаю.

Натомість потерпілі поліцейські у суді наголосили, що вони сприйняли дії обвинуваченого, як реальну загрозу життю. Двоє правоохоронців вимагали суворо покарати «стрілка» та подали цивільні позови про моральну шкоду на 100 тисяч гривень кожен.

В підсумку суд реальне покарання на два роки змінив умовним, а також частково задовольнив цивільні позови потерпілих, стягнувши з обвинуваченого по 15 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 1 Січня 2022 16:53
за погрозу вбиства поліцейському умовне ?.....хтось взяв великі гроші...
Шарій Показати IP 1 Січня 2022 17:22
А шо такі вже дорогі штани, що вони зіпсували? За що 100 тисяч?
Анонім Показати IP 1 Січня 2022 17:28
Найгуманніший суд у - в Украіні поліцейські безправні,не захищені ні законом ,ні державою на відміну від проукурорів та суддів.
Анонім Показати IP 1 Січня 2022 17:37
Краіна без майбутнього-поліцейські,які захищають нас-самі залишаються безправними,не захищеними,з копійчаними зарплатами і часто-густо іх ще й звинувачують в не належному виконанні! А чи був хоч один суддя чи прокурор наказаним за не правомірне рішення,вирок за 30 років?
! Показати IP 1 Січня 2022 17:52
Добре,що поліцейських хоч не взяли під варту в залі суду, а то вони мргли б ще й загриміти на декілька літ хоч і виконували свій обов"яок
Geralt Показати IP 1 Січня 2022 21:37
У Америці б він був застрелений під час виконання службових обов'язків поліції, і це було б правильно, не варто такому випадку жити
Перехожий Показати IP 3 Січня 2022 23:34
Тут декому просто за наявність зброї (незареєстрованої, але й незадіяної) 7 років дали. Так що в цьому випадку дійсно хтось взяв великі гроші..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus