USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Поблизу осель лучан зливають нечистоти

2 Лютого 2019 18:22
Лучани скаржаться на нестерпний запах, джерелом яких є колодязь для зливу нечистот.



Про це йдеться в сюжеті Сфера ТВ, пише Під прицілом.

На вулиці є чітко встановлений місцевою владою пункт зливу стоків. Тут є камери спостереження, які фіксують усі дії асенізаційних машин.

Однак, тут і сліду автомобілів немає.

Є й інше місце, куди автомобілі якраз приїжджають частенько. Це ріг вулиці, поблизу видніються людські оселі і території, де ведеться будівництво. Місцеві мешканці розповідають, що сюди почали зливати господарсько-побутові стоки на початку грудня і одразу з’явився неприємний запах.

Люди розповідають, що тут ніколи не було пункту зливу. Асенізаційні машини почали приїжджати сюди після аварійної ситуації, однак представники "Луцькводоканалу" обіцяли за тиждень все владнати.

На камери мешканці Мамсурова говорять неохоче, однак розповідають, що точкою кипіння стали погрози від водіїв асенізаційних машин – вони прозвучали у відповідь на прохання та зауваження людей. Чиновники на скарги теж відбуваються лише багатообіцяючими відмовками.



Більше дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus