USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку визначили перелік вулиць, де може бути злив нечистот

30 Травня 2018 16:41
Із червня в Луцьку патрулюватимуть низку вулиць, на яких найчастіше з’являлися неприємні запахи. Таким чином хочуть виявити водіїв-порушників асенізаційних машин, які незаконно зливають нечистоти у зливову мережу міста.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо неприємних запахів у Луцьку 29 травня.

Відповідну ініціативу озвучив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Звертаюся до керівника робочої групи (Костянтина Петрочука, - ред.) з проханням організувати з наступного місяця патрулювання у вечірній час по вулицях із яких найбільше надходить скарг на неприємні запахи. Варто звернути увагу на такі вулиці, де можливий злив нечистот: Шевченка, Лесі Українки, Івана Франка, Винниченка, проспект Перемоги і Президента Грушевського, вул. Гулака-Артемовського, Арцеулова, Набережна, Чернишевського, Володимирська, Ковельська, Потебні, Дубнівська», - запропонував Ігор Поліщук.

Та додав, що варто залучати до патрулювання муніципальну варту, громадськість та членів робочої групи.

Зауважимо, під час прес-конференції також спростували міфи щодо ймовірних причин неприємних запахів та назвали, через що вони виникають.

Учасники засідання пропонували встановити й відеокамери спостереження, аби ловити на «гарячому» водіїв-порушників асенізаційних машин, втім, цю ідею відкинули, мовляв, злив може бути майже під будь-який люк, а їх у місті тисячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Житель Показати IP 30 Травня 2018 17:59
99 відсотків що сморід іде з с. Гордище і с.Баїв де зливають нечистоти в котловани.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus