USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Побитий у прямому ефірі в День ВДВ журналіст НТВ вчинив самогубство

29 Жовтня 2018 13:34
Поблизу багатоповерхівки в Москві знайшли тіло 25-річного кореспондента телеканалу "НТВ" Микити Развозжаєва. Чоловік написав передсмертне повідомлення.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Комсомольську правду.

Відомо, що чоловіка знайшли 29 жовтня поблизу 11-поверхового будинку на вулиці Кадомцева з ознаками падіння з висоти. За попередньою інформацією, він вистрибнув з вікна сьомого поверху та помер в кареті "швидкої".

Сам Развозжаєв два роки тому переїхав в Москву, а до цього працював на телебаченні в Саратові. Перед тим, як покінчити з життям, він залишив в соцмережі допис з вибаченнями.

"Я хочу попросити вибачення перед батьками. Мамо, тату, бабусю Лізо, бабусю Сашо. Я не виправдав ваших сподівань. Я залишився наодинці зі своїми думками в чужому місті. Були б ви поруч, все склалося б інакше. Але це моє рішення. Вибачте", - написав кореспондент.
Інформацію про смерть журналіста підтвердив його колишній начальник на ДТРК “Саратов”. Телеканал НТВ поки ніяк не прокоментував те, що трапилося. Нагадаємо, у 2017 році в Парку Горького в Москві, де 2 серпня традиційно відзначається День ВДВ, невідомий чоловік вдарив кореспондента НТВ Микиту Развозжаєва. Це сталося у прямому ефірі.

Нагадаємо, кореспондента Микиту Развозжаєва 2 серпня минулого року під час святкування Дня військово-повітряних сил в прямому ефірі побив військовий, якому він зробив зауваження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Євробидло Показати IP 29 Жовтня 2018 14:14
ВОлиньНьюз - ви усвідомлюєте ту відповідальність перед слабкими верствами населення, пулікуючи даний матеріал?
Ага Показати IP 29 Жовтня 2018 19:31
Журналіст і пише без ком!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus