USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Подарунок на день народження»: Мін'юст продає сертифікати на місце у платній камері СІЗО

24 Липня 2020 16:51
Міністерство юстиції України розпочало продаж сертифікатів, що дозволяють у разі затримання отримати місце у платній камері СІЗО.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава відомства Денис Малюська.

«Вас запросили на день народження чиновника, судді або політика? Може навпаки, забули запросити? Все ще роздумуєте над подарунком? Ми знаємо вихід! Відсьогодні Мін’юст пропонує нову послугу – ми пропонуємо подарункові сертифікати на користування послугами платних камер у українських слідчих ізоляторах!

Подаруйте знайомому подарунковий сертифікат, і, якщо його візьмуть під варту, він зможе потрапити у камеру з поліпшеними умовами утримання!

Ми пропонуємо подарункові сертифікати на користування послугами платних камер в українських слідчих ізоляторах! Подаруйте знайомому подарунковий сертифікат, і, якщо його візьмуть під варту, він зможе потрапити до камери з поліпшеними умовами утримання», – розповів він.

Читайте також: Енергоощадні технології, сучасна техніка та нові меблі: в Україні відкрили одну з найдорожчих платних камер у СІЗО

При цьому міністр зазначив, що термін дії даних сертифікатів обмежений.

«Сертифікат діє тільки протягом шести місяців після покупки. Якщо протягом зазначеного строку обдаровуваного не буде візято під варту і він не потрапить до СІЗО, кошти зараховуються в якості благодійної допомоги відповідному слідчому ізолятору», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Голова Показати IP 24 Липня 2020 17:20
депутату камеру?) Цікаво)
Еге Показати IP 24 Липня 2020 17:51
хай денису малюську кулявлобом платять!
Народна прокуратура Показати IP 24 Липня 2020 18:33
Як же мене бісить цей ідіот і його ідіотські жарти! Цікаво, а собі вже купив, чи отримав, використовуючи корупційні можливості?
123 до Народна прокуратура Показати IP 25 Липня 2020 23:37
У цій владі всі такі. Абсолютне дно.
Мозок як в молюска Показати IP 24 Липня 2020 18:41
У зебільній владі інших не буває.
Це просто жах Показати IP 24 Липня 2020 22:01
Немає слів..... Куди котиться, а вірніше, стрімко падає ця країна?
Yes Показати IP 24 Липня 2020 22:34
Все ОК, тільки я би ще додав закон, який забороняє чиновникам, депутатам, та іншим урядовцям усіх рівнів користуватися платними послугами СІЗО. Для таких людей - тільки переповнена загальна камера зі справжніми урками, тільки хардкор.
hohol Показати IP 25 Липня 2020 15:49
Психіатрічна експертиза могла б розставити крапки над "і". Якщо еспертиза дасть позитивний висновок, тобто, що міністр психічно здоровий, тоді його можна притягати до кримінальної відповідальності за зловживання посадовим становищем в інтересах третіх осіб, та за халатність. За зловживання за те, що діючи всупереч Конвенції з прав людини не вживає заходів до забезпечення належними умовами всіх ув"язнених, а навпаки створив та законодавчо реалізував корупційну схему, за якою міністерство юстиції одержує доходи. Протиправні діяння навіть в інтересах держави - наказуються. Халатність - за все інше, у тому числі і за те що належним чином не працюють державні реєстри.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus