USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Податківець побачив, що «в економіці стало світліше»

6 Квітня 2011 13:06
Голова ДПА у Волинській області Микола Гринюк стверджує, що на Волині зменшилась кількість перевірок податковою бізнес-структур.

Про це Гринюк говорив 6 квітня на прес-конференції, - повідомила Волинська правда.

Нині не проводяться перевірки суб’єктів мало бізнесу, бракує й перевірок щодо розрахунків через касові апарати.

Зі слів Гринюка, зменшилася і кількість перевірок великого бізнесу. Так, якщо раніше за квартал планувалося перевірити 120-125 суб’єктів підприємства, то нині на перевірки слід очікувати лише шістдесятьом фірмам.

«Світліше в економіці набагато стало», – зауважив Гринюк.

Також голова ДПА в області розповів, що зараз в області позбулися і практики збору податків наперед, яка існувала раніше. Приміром, раніше переплата складала 128 мільйонів гривень, а станом на 1 січня 2011 року – лише 10 мільйонів гривень.

Довідково:

З початку 2011 року на Волині 1489 суб’єктів підприємницької діяльності прийняли рішення про припинення підприємницької діяльності. 953 СПД подали заяви на перехід зі спрощеної на загальну систему оподаткування. В області зареєстровано 57,7 тисяч підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ага Показати IP 6 Квітня 2011 19:04
а чому не розказує як вимагають відмовитися від ПДВ, яке вони роками не вертають? Викликають і ставлять перед фактом?! Ось вона влада, їм все можна. Все для людей.
Romka Показати IP 7 Квітня 2011 16:59
"Також голова ДПА в області розповів, що зараз в області позбулися і практики збору податків наперед, яка існувала раніше." Щось Микола Гринюк бреше, або недочитав кодексу "В случае перехода на общую систему налогообложения каждый квартал уплачивать налог авансом"( http://focus.ua/economy/177521)
Луцький Показати IP 7 Квітня 2011 21:55
Брехун! Дві позапланові перевірки підряд за два останніх місяці, як наслідок - сліпі ревізори,що пишуть брехливі акти, які їм диктують в ДПА області!!!Саме смішне те, що самі ж у цьому признаються!!!Ось такі "податкові канікули" на практиці!!!Не вірте цим "керманичам" на лексусах....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus