USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Податківців, які вчасно не наклали штраф, судитимуть

29 Березня 2011 16:51
Прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем працівниками Луцької ОДПІ за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 364 КК України.

Як повідомив заступник прокурора області Анатолій Хомич, ці службові особи, в порушення Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», не прийняли рішення про застосування штрафних санкцій і не повідомили про нього платника податків – одне із волинських ТзОВ, акти перевірок якого були направлені з ДПА в області та Нововолинської ОДПІ.

Унаслідок цього суми штрафних санкцій в розмірі 1млн. 224 тис. грн. не були сплачені і строки їх звернення до стягнення минули.

Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ваша Люба-Ша))) Показати IP 30 Березня 2011 10:44
Голову ДПА Миколу Гринюка разом з його доцею Галею - начальником юридичного управління ДПА, та сином Романом - заступником начальника Луцької податкової інспекції давно пора притягнути до кримінальної відповідальності. Династія вінницьких злодіїв-хабарників на теренах волинського краю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus