USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Подавайте ідеї, як заробляти гроші», - Поліщук про забаганки депутатів

25 Квітня 2018 18:00
На пленарному засіданні 40-ої сесії Луцької міської ради низка депутатів озвучували ініціативи щодо виділення коштів на ті чи інші ініціативи, втім, ніхто не пропонував ідеї, як наповнити казну міста. Тому радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук запропонував висовувати ініціативи щодо наповнення казни та навів власний приклад.

«Я теж можу подати багато рішень та проектів, ідей маса щодо, аби тільки були кошти. Але я б хотів, щоб депутати подавали не лише те, на що вони хочуть тратити гроші, й а ідеї, як їх заробити. Нами подано проект про збільшення плати за оренду за білборди, що дало нам до 10 мільйонів додаткових надходжень. Далі опрацьовуємо проект про приведення справедливої ціни на оренду комунального майна, що дасть додатково до 5 мільйонів гривень. Готуємо ще один проект, що дасть додаткові доходи до 10 млн грн.

Тому долучайтеся до розробки проектів рішень, які дадуть казні додаткові гроші, адже, не дбаючи про це, на всі бажання не вистачить грошей», - закликав колег Ігор Поліщук.

Зауважимо, на засіданні депутат Андрій Покровський подарував в ЗОШ №1 смарт-дошку, а далі вирішив забезпечити ними й інші школи, але вже з луцької казни. Депутати підтримали його намір та рекомендували не зупинятися з подарунками лише на одому освітньому закладі та навели у приклад Ігоря Палицю, який для кожної школи збудував міні-футбольне поле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus