USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бюджет Луцька наповнюватимуть з акцизного податку

28 Січня 2015 17:42
Кошти, отримані від оподаткування продажу алкоголю та пального, спрямують у міський бюджет.

Відповідне рішення ухвалили під час 69-ї сесії міськради 28 січня.

Як повідомила начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова, відповідно до змін у Податковому кодексі встановлено, що з роздрібного товарообороту встановлюється акцизний податок зі ставкою 5% від підакцизних товарів (алкогольних напоїв та нафтопродуктів).
Депутат Катерина Мельник запитала, чи буде оподатковуватися пиво, яке продають на розлив. Їй відповіли, що, оскільки пиво є алкоголем, його продаж оподатковується.
Член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук зауважив, що вважає акциз на паливо не на часі, адже це призведе до подорожчання бензину та, відповідно, всього, що перевозять автомобільним транспортом.

У підсумку, депутати усе ж підтримали проект рішення «Про встановлення акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЛИНЯКА Показати IP 28 Січня 2015 22:55
... що ще за Поліщук, новий дурник, якого кругом пхають !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus