USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поки жінка була на роботі, коханець гвалтував її дочку

16 Лютого 2012 12:31
Тридцятирічний співмешканець жінки, який проживав у її квартирі, почав залицятися до її п'ятнадцятирічної дочки, а потім двічі згвалтував, коли мати була на роботі.

Попередив школярку, що коли про це скаже матері, то вб'є її. Перший раз дівчина нікому нічого не сказала. Коли через деякий час збезчестив її вдруге, розповіла про це матері та працівникам міліції. Любитель неповнолітніх дівчат опинився за залізними гратами.

Про це пише газеті Волинь нова.

Галина Вишневська уже п'ять років проживала з Ігорем Траченком у громадянському шлюбі. Від попереднього мала п'ятнадцятирічну доньку-школярку. Спочатку жили дружно. Галина працювала в магазині, дочка ходила в школу.

Ігор ніде не працював і не поспішав шукати роботу. Та й навіщо йому була робота, коли Галина його годувала, вдягала і взувала.

Співмешканці часто сварилися, ображали одне одного, часом навіть билися. Галина пригрозила, що вижене його із своєї квартири. Він і на таку заяву не зреагував. Не сварився Ігор лише з п'ятнадцятирічною материною дочкою Мариною. Навпаки, почав приділяти їй все більше уваги. Часом, коли мати була на роботі, підкреслено проявляв почуття до дівчинки. Гладив її, хвалив, яка вона гарна. А коли підросте, стане ще кращою.

Одного дня Марина поверталася зі школи. Уже неподалік її будинку Марину наздогнав Ігор, який також звідкись повертався. Разом зайшли у квартиру. Матері вдома не було. Чоловік почав її домагатися. Марина заплакала, проситися, аби відпустив її, сказала, що про все розповість матері. Тоді він вдарив її кілька разів по голові, зірвав одяг й згвалтував.

Десь через місяць після закінчення уроків Марина вирішила відвідати бабусю, котра проживала на околиці Луцька. Марина маршруткою поїхала до неї. На одній із зупинок побачила, що в маршрутку зайшов Траченко. Куди й чого він мав намір їхати, не знала. Неподалік Теремнівського озера Марина зійшла й попрямувала до бабусі. За нею одразу ж зійшов Траченко.

Марина попрямувала до бабусі. Він схопив її за руку. Дівчина почала кричати. Неподалік проходило чимало людей, але ніхто не звернув на її крики уваги.

Траченко дотягнув Марину за руку до озера, де не було людей. Звідти, коли дівчина трішки заспокоїлася, повів додому. У квартирі нікого не було, про це він знав.

Дівчина сказала, що коли він ще раз її згвалтує, розкаже не тільки матері, але й повідомить у міліцію. Траченко ж був впевнений, що вона мовчатиме, як і першого разу, боятиметься його погроз. Дівчина спробувала вибігти з квартири на вулицю, але він її затримав, силою зірвав з неї одяг і знову згвалтував. Цього разу Марина одразу поїхала на роботу до матері, там про все й розповіла. Потім разом пішли в міліцію. Проти гвалтівника була порушена кримінальна справа.

Під час розслідування злочину Траченко в усьому зізнався. Та і як було не зізнатися, коли мати й дочка детально про все розповіли. Підтвердили їх розповідь і лікарі, які оглядали потерпілу.

Луцький міськрайонний суд позбавив волі Ігоря Траченка на вісім з половиною років. З нього також буде стягнуто на користь потерпілої чотири тисячі гривень матеріальних збитків і сімдесят тисяч моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
Ковельчанин Показати IP 16 Лютого 2012 12:53
Баби дури
Лучанка до Ковельчанин Показати IP 16 Лютого 2012 15:21
А чоловіки ,які пишуть такі коментарі розумні?
Сніг до Ковельчанин Показати IP 16 Лютого 2012 17:53
Якщо баби в 30р.-то ти КОНЧЕНЕ БИДЛО І 25Р.!!! ТАКЕ ПИСАТИ МОЖЕ ТІЛЬКИ ТУПЕ СТВОРІННЯ!!!
лучанка до Сніг Показати IP 16 Лютого 2012 18:18
Ти видно і саме не краще...Хамло і бидло...
Лучанка до лучанка Показати IP 16 Лютого 2012 21:25
Бо бидло, а ти баячу теж втекла не далеко, бидло і хамло-розумна людина такого в житті не подумає навіть,а ви-і тому подібні-так і живуть!!!
Невідомо як Показати IP 16 Лютого 2012 13:22
А три моменти сексуального задоволення,тепер парубка на зоні гвалтувати будуть вісім років. Ще й дорого обходятьяся такі бажання.
Уніат Показати IP 16 Лютого 2012 13:45
Таких треба придушувати ще в СІЗО
Альстер Показати IP 16 Лютого 2012 13:57
каструвати і сіллю зверху посипати
:/ Показати IP 16 Лютого 2012 14:18
мдааа... торба йому на зоні.
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2012 14:25
а ви не забувайте які у нас час 15-річні дівчата. можливо дівчина і сама була не проти інтиму з вітчимом. якось дивно воно звучить: "перший раз вирішила промовчати, а якщо буде другий, то тоді вже розповість". ВАМ ЦЕ НЕ ЗДАЄТЬСЯ ДИВНИМ?????
Лучанка до Лучанин Показати IP 16 Лютого 2012 15:17
Ні.Не здається.Не мужики пішли,а чортзна-що,замість того,щоб працювати, воно(бо назвати інакше неможна) сидить на шиї у жінки ...Дуже сумніваюся,щоб дитина відповідала взаємністю.Таких стріляти треба,бо толку з них ніякого...
@VETAL@ до Лучанка Показати IP 16 Лютого 2012 15:33
Шановна "ЛУЧАНКА". По-перше - ми тут не обговорюємо його працездатність. А по-друге - коли поглянеш на теперішніх 15-річних дівчат, то дуже важко назвати їх "Дітьми" (п'ють, курять і тд. і тп.). І я думаю, що багато хто зі мною погодиться.
Лучанка до @VETAL@ Показати IP 16 Лютого 2012 16:06
По-перше людина має забезпечувати себе ,а не сидіти на чужій шиї,як трутень,тоді і часу не беде на всяку дурість,А по-друге батьки несуть відповідальність за 15-річних дітей,то в першу чергу треба питати з них.Апо третє,я не розумію,ви що захищаєте цього урода?..
@VETAL@ до Лучанка Показати IP 16 Лютого 2012 16:26
ще раз наголошую на назву теми посту!!!! А на рахунок відповідальності батьків за дітей то повністю з вами згідний, але в такому випадку з ваших слів випливає, що відповідальність має нести і мама "Дівчинки". ТАК ? . Тобу що даний чоловік просто був співмешканцем. тобто не був батьком дитини )))
Василиса до @VETAL@ Показати IP 16 Лютого 2012 18:11
Співмешканець мабути ти, бо розуму 0, по житті ти чорти що і Бог знає що..., хай мені Бог допоможе оминути таких як ти,бо ти-це позорище, ти не відомо що, протирання штанів та базікання,а в житті ти ніхто, жигулів і то нема..., а квартири своєї тим більше,а тут життя він вчить когось, йди для поч. почитай книжки,а потім ви жінокдівчат "уму разуму", бо таких як ти ваняє слухати,а тим більше ще тут читати!!! Як ти букви взагалі знаєш?:) Боже, це ж сенсація для тебе мабуть була, бо ти ж І.ДІ.ОТ, по ін. НЕ СКАЖЕШ!!!
@VETAL@ до Василиса Показати IP 17 Лютого 2012 08:41
Василиса ти тупа навєрно!(спочатку в мій комент вчитайся). Я його не виправдовую. Просто сам працюю в юридичній сфері і знаю багато випадків коли дівчина сама віддається а потім пише заяву про згвалтування щоб підзаробити. І даний випадок щось дуже на це схожий!!! А ХАМИТИ МАМІ СВОЇЙ БУДИШ. ЯК ТО КАЖУТЬ ЩО ВИХОВАЛИ ТЕ Й МАЄМО.
До @VETAL@ до @VETAL@ Показати IP 17 Лютого 2012 12:37
а ви вважаєте нормальним, що тридцятирічний чоловік, котрий погодився стати вітчимом для дитини на неї лізе? Та навіть, якщо вона ходить перед ним гола, то мав би дати прочухана і поставити на місце, а не знімати із себе штани. Повна деградація, от як це називається
@VETAL@ до До @VETAL@ Показати IP 17 Лютого 2012 15:37
не забувайте про інстинк. І приказка: Якби ... не хотіла то собака не скакав. )))))))
лучанка до @VETAL@ Показати IP 16 Лютого 2012 18:23
Так,і мамі треба думати,кого привести в дім.Бо з її вини дитині нанесена травма...
Стикався Показати IP 16 Лютого 2012 15:45
Сто відсотків з розповіді таке враження наче він її на морозиво водив "перший раз вирішила промовчати",""дівчина трішки заспокоїлася, повів додому". Такі як зара 15-ти літні колись були 50-ти літні! Дівчата нині всі ст-во!!!
В.О.В. до Стикався Показати IP 16 Лютого 2012 16:54
Ну так "один раз - не ... ананас", а за наступні рази вже тариф платний. Але звідки в безробітного педофіла гроші? От і накатала телегу дєвушка.
mamewe5minplz до В.О.В. Показати IP 16 Лютого 2012 17:27
ta da
Лучанка до Стикався Показати IP 16 Лютого 2012 21:29
Н да...,нема слів..., з ким стикався ти з 15-літніми дівчатками? ЗНАЙШОВ ЧИМ ТУТ ВИХВАЛЯТИСЯ, КРАЩЕ Б МОВЧАВ! НЕ ПОЗОРИВСЯ!!! Не суди всіх по 1 чи 2,повторюся!!!
Молода мама, 16 років Показати IP 16 Лютого 2012 17:13
В 15 років вже багато хто з так званих вами дівчаток пройшли крим і рим, і мідні труби. Горілка, пиво з горла, кілька абортів. Такі любого мужика вкокошають. А ви говорите... Так що, пані Лучанка, тримайте свою дівчинку міцніше, якщо ще залишилось задля чого тримати. А ще дивіться, чи ваш коханець, чи приживалець, чи квартирант не трахає раз вас, раз - свою тещу, раз - якусь дівчинку.
Сніг до Молода мама, 16 років Показати IP 16 Лютого 2012 17:58
Це мабуть писав "молодий тато", татусь, який би хотів,щоб його дійтей в майбутньому гвалтували! Не судіть всіх по 1-2, бо самому так не далеко і стати на шлях...не дуже мудрий!!!
лучанка до Молода мама, 16 років Показати IP 16 Лютого 2012 18:28
Бачу у Вас великий досвід,молода мамо.В нормальній сім"ї такого просто не може бути...Мені Вас просто шкода...
Лучанка до лучанка Показати IP 16 Лютого 2012 21:24
мабуть на Поліссі такі принципі вітаються, мені шкода взагалі тебе, не ВАС, а тебе,бо на Ви ще не доросла ти щоб тебе так називати, не варта ти мізинця... а шкода тебе,реально...
йолка Показати IP 16 Лютого 2012 17:27
яке їхало, таке здибало.
$ Показати IP 16 Лютого 2012 17:43
Баби таки дурні! Перший коментар справедливий. Бо це напевне від великого розуму ця Галина притягнула до себе додому лінивого бугая і п"ять років його годувала, одягала і взувала і ще й напевно щаслива від цього була. Ну дебілка дебілкою.
Осінь до $ Показати IP 16 Лютого 2012 17:56
А МУЖИКІ РОЗУМНІ? НУ ДА, РОЗУМНІ... МОВИ НЕМА... ДУРИ, ВСІ ЖІНОЧОЇ СТАТІ ДУРИ,ТО НАЩО МИ ТОДІ ВАМ?ВИ Ж ВСЕ МОЖЕТЕ,ЗНАЄТЕ..., минайте 10 дорогою!Просто треба було жінці трохи про дитину подумати, а н епро себе, як більшість батьків!
Бармалєй Показати IP 16 Лютого 2012 18:57
Хлопи , ви що геть здуріли? Чого виправдовуєте гвалтівника? На місці потерпілої може опинитись ваша дружина, мати, сестра, син чи донька. Смерть гвалтівникам! На крайній випадок кастрація хірургічна, а не хімічна
Уніат до Бармалєй Показати IP 16 Лютого 2012 21:31
Згідний. Стаття про педофіла а обговорюють дівчат. На нари педофіла і дерти його по десять раз на дню у всі дири поки не здохне.
Оксана до Бармалєй Показати IP 16 Червня 2016 10:22
Я повностю із вами згодна на всі 100%
VADIMYCH Показати IP 16 Лютого 2012 19:13
Руки и ноги оторвать,и пусть ползает по свету!!!!!
Лучанка до VADIMYCH Показати IP 16 Лютого 2012 21:32
Це наше суст-во, от тепер і дивуюся чи старші дивуються як так? Отак... Ви почитайте,що тут пише, а пишуть переважно ПТУ-шники, учні 9-11 класів, максимум курс 3-4, бо всі інші зайняті важливими життєвими питаннями, а якщо й не зайняті такого РІВНЯ ДЕГРАДАЦІЇ МОЗКУ НЕ МАЮТЬ ПРОСТО!!!
111 Показати IP 16 Лютого 2012 21:18
В Луцьку перевелись нормальні люди? судячи по коментарях половину з вас треба теж в тюрму садити поки нічого не накоїли. І не треба виправдовувати гвалтівника тим що багато дівчат в 15 років розпусні. Ви - не залежно скільки вам років, повинні не допускати знецінення моралі серед свого оточення. А як будете тако сидіти мовчки то через 5 років вас поріжуть на чебуреки. А сусіди ті чебуреки зїдять.
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2012 21:32
Виправдання гвалтівникам немає і крапка! Але якщо трохи поміркувати, то що ж підпадає під визначення гвалтівник? Як на мене, то це людина, яка отримала сексуальне задоволення з нанесенням тілесних та моральних травм іншій людині. А в нас зараз найчастіше - це якщо вона сама затягнула в ліжко, а потім написала заяву, що її згвалтували. Не в даному випадку, звичайно. А в даному треба було самій йому давати, щоб на інших не тягнуло, або вигнати. І поведінка в більшості! тих дівчат іноді виходить далеко за рамки поведінки повій, що і дає право давати подібні коментарі. Дай Бог щоб ця дівчина виявилася не такою. А взагалі гвалтівники - психічно хворі люди, бо не можуть відрізнити нормальний спосіб життя від ненормального. Здорова людина завжди себе втримує від подібного. Це теж не є виправданням (для тих хто захоче прокоментувати). А саме головне що мене вразило це чому називаються імена та прізвища цих людей. Цій дівчині більше жити не треба? І хто їй в даному випадку наніс більшої шкоди?
D до Лучанин Показати IP 17 Лютого 2012 00:13
>А в даному треба було самій йому давати, щоб на інших не тягнуло O_o А прізвища змінені скоріше всього..
Міля Показати IP 17 Лютого 2012 04:04
Підтримую лучанку на 100 відсотків. Ну уявіть коли такі явища стануть суцільними? Про що ми говоримо і захищаємо ЧМО. Вся причина в тому, що бовдура не заставляли працювати. Якщо людина за день на роботі втомиться, вона шукає можливість відпочити, а коли його бугая безробітного тільки поіли і харчували, то що йому залишалося робити? Жінки заставляйте мужиків працювати.
Sc Показати IP 17 Лютого 2012 11:05
Я за правову, демократичну та гуманну державу. Але...який зміст 8,5р. утримувати таких за кошти платників (тих же потерпілих), хай і в відповідних умовах. Вирок-апеляція-касація-розстріл-інформування громадськості-реакція-профілактика.
$ Показати IP 17 Лютого 2012 11:14
Особисто в мене навіть і думки не було виправдовувати "оте" , але як може жінка, не юна наївна дівчинка, а цілком доросла, настільки себе не поважати, не любити, не цінувати, що посадити собі на шию якесь бидло і стільки років його утримувати? Що настільки залежна була від його статевих здібносотей, що геть голову втратила? То є така фраза "крилата" "Треба хоч іноді думати тим, що між вухами, а не лише тим, що між ногами".В мене ця Галина співчуття не викликає, бо тут цілком доречно "сама винна".
лучанка Показати IP 17 Лютого 2012 21:11
Жінка-це мати.Однозначно,неможна,щоб на першому місці був чоловік.А якщо він ледар і пияк,то краще ніякого як таке...Я не розумію чого ця жінка утримувала такого бугая аж 5 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus