USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліцейські за годину розшукали 7-річного хлопчика, який пішов до Луцька по солодощі

3 Вересня 2020 13:04
Про зникнення своєї 7-річної дитини поліції повідомила мама хлопчика учора о 19 годині. Жителька села Зміїнець розповіла, що син вийшов погуляти біля будинку близько 15 години і досі не повернувся. Жінка оглянула всі навколишні території, проте сина не знайшла.

Про це пишуть на сайті волинської поліції.

На пошуки дитини негайно вирушили керівник дільничних офіцерів Луцького районного відділення поліції та три поліцейські офіцери навколишніх громад. Оскільки в селі хлопчика не знайшли, правоохоронці вирушили до Луцька.

Завдяки уважності та оперативності поліцейські дитину знайшли ще до заходу сонця на одній із вулиць міста. Його доставили додому цілого та неушкодженого. Хлопчина розповів, що вирішив прогулятися, аби купити солодощі для себе. З мамою дитини правоохоронці провели профілактичну бесіду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 3 Вересня 2020 16:10
Хлопчик 6 років з дому не виходив, живе в не належних умовах, шкода дитину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus