USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліцейським, які підстрелили 5-річного хлопчика, пом'якшили категорію злочину

3 Червня 2019 08:29
Патрульним поліцейським, які з вогнепальної зброї поранили 5-річну дитину, пом’якшили категорію злочину.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, сьогодні слідчим Державного бюро розслідувань двом поліцейським повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.28, ст.128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке тілесне ушкодження, вчинене за попередньою змовою групою осіб). До слова, карається громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років.

Встановлено, що вказані працівники патрульної поліції 31 травня у м. Переяслав-Хмельницький під час відпочинку вживали спиртні напої. В подальшому домовилися постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, які були розташовані в місці, де могли перебувати люди.

Під час стрілянини поліцейські поцілили в малолітнього хлопчика, який в цей час перебував на дитячому майданчику неподалік будинку, де розважались патрульні. Внаслідок цього дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження і була госпіталізована.

Наразі прокуратурою готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту тримання під вартою та відсторонення від займаних посад.

Досудове розслідування триває та перебуває на контролі.

Нагадаємо, двох поліцейських, підозрюваних у пораненні 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому, затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Суд Показати IP 3 Червня 2019 10:47
Якщо активісти чи атошніки, то канєшно мали право? А якщо хлопчик говорив по - російськи?
віктор Показати IP 3 Червня 2019 11:34
ЧОМУ у п'яних поліцейських виявилася в руках вогнепальна зброя ? ЧОМУ відповідального за збарігання зброї у поліції не покарано ? ЧОМУ алкогольне сп'яніння не стало обтяжуючою обставиною ? ЧОМУ намагаються зменшити ступінь покарання ? ЧОМУ у нашій державі правосуддя настільки вибіркове ? На жаль, запитання риторичні... І це сумно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus