USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Щодо виховательки луцького дитсадка, яка заклеювала дітям роти скотчем, відкрили кримінальне провадження

18 Лютого 2021 10:15
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання вихователькою одного з дитячих садочків Луцька професійних обов’язків щодо охорони життя і здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого чи несумлінного ставлення до них (ч.1 ст. 137 КК України).

Кримінальне провадження розпочате 12 лютого 2021 року, інформують у пресслужбі прокуратури.

Досудове розслідування в ньому провадить Луцьке районне управління поліції.

Діям виховательки буде надано належну правову оцінку.

Перебіг досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури.

Нагадаємо, учора у соціальних мережах та ЗМІ з’явилася інформація про те, що в одному з дошкільних закладів Луцька вихователька «била дітей та заклеювала рот скотчем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
лучани Показати IP 18 Лютого 2021 11:08
У свою чергу, соціальна служба та ювенальна поліція повинна перевірити сімьї цих дітей. Чи доглянуті діти і чому у дітей істерична поведінка.
Луцький холоп Показати IP 18 Лютого 2021 11:34
Мамаші просто з'їхали з котушок. Який може бути скотч і побиття у виховательки з 35-річним стажем та ідеальною репутацією, з бухти-барахти лупцювати дітей? Було би це тоді виявлено тисячу років назад. Дитина просто не хотіла йти в садочок і придумала отговорку, бо вихователь вчорашнім днем прилякала тим самим скотчем за істеричну поведінку. Ніхто нікого не чіпав даже одним пальцем. На губах алергічна реакція, сто тисяч хвороб існує. А все інше - це вже фантазії матерів, бо не можуть доступ до дітей отримати і побачити через карантин. Які вообще синці і подряпини? Діти постійно б'ються між собою і скачуть, 30 штук, верещать 24/7, якщо вихователь бачить синець - відразу звонить батькам і все пояснює. Якшо десь крикне до дітей - це вже частина роботи. Абсурд і цирк!!! Облили грязюкою невинну людину, заразом і цілий хороший садок. Матерям цим треба подивитися на свою неадекватну поведінку зі сторони і обслідуватися у психіатра. "Золотих дітей" також перевірити не одним психологом.
Лол до Луцький холоп Показати IP 18 Лютого 2021 11:57
Ваша писанина говорит всем об уровне вашего интеллекта. Сидите дома подальше от людей и детей.
123 Показати IP 18 Лютого 2021 11:42
Вражають настільки "дикі" коментарі. Яка б поведінка не була в дитини в віці 4 роки, не повинна вихователь знущатися з дитини, бити і заклеювати рота... Якщо немає терпіння і таланту знайти підхід до діток то потрібно змінити професію і не травмувати психіку дітям. Переконана що такі методи виховання не мають виправдання, навіть якщо дитина з якихось причин вела себе неадекватно можна було повідомити батьків чи керівника дитячого садка, зрештою якщо не помиляюсь і психологи в садках мають бути, а дві дорослі жінки напоказ перед малечою " виховують зразкову поведінку" залякуванням та приниженням.
до лучанина Показати IP 18 Лютого 2021 11:49
заодне, ювенальна поліція повинна перевірити сім*ю виховательки. Чи доглянута вона, і чому у неї істерика переростає в заклеювання ротів дітям?
Дзвоніть на 102 Показати IP 18 Лютого 2021 12:41
Простять чиновники один раз і переведуть її в інший дитячий садочок, то дітям розпочне згодом заклеювати скотчем не тільки рот, а очі і вуха, щоб діти не бачили та не чули. Це вже у виховательки психічний розлад або вроджений рецидив щодо знущання над безпомічними дітьми.
Відверта Показати IP 18 Лютого 2021 12:47
Як часто зараз пишуть про роботу вихователів, учителів...А де ж батьки як партнери? Де взаємодопомога, розуміння, підтримка. Гляньте на заробітну плату вихователів ЗДО. Вже немає кому працювати. Поскаржитися є кому і знають куди... І що? Далі буде ще "легше" - РЕФОРМА
Де до Відверта Показати IP 18 Лютого 2021 14:45
Де? Та батькам банально лінь займатись власними дітьми. За час карантину люблячим мамашам вже так острогидли вдома любі дітки , що аж верещали вже щоб скоріше спи хунти в ті самі дитсадки де в групах по 30 дітей, бо вони самі не можуть дати раду і одній.
Дзвоніть на 102 Показати IP 18 Лютого 2021 13:03
Тут ось один мудрий в лапках читач на ім'я "луцький холоп" написав, що ця вихователька має 35-річний стаж роботи з дітьми та ідеальну репутацію. А я бачу у проблемі зовсім інше, цій виховательки, мабуть вже набридло працювати у дитячому садочку, то нехай перекваліфікується наглядачем в спецприймальник, ІТТ чи в СІЗО м. Луцька у відділ де утримуються неповнолітні злочинці. Ось там нехай ця хамовита у вузькому розумінні цього слова вихователька, свої погляди та навики розвиває і прививає для злочинців, що скоїли злочини у віці до 16 років і зараз перебувають за гратами.
Народна прокуратура Показати IP 18 Лютого 2021 13:11
До Відверта. Ага, також батьки мають бути "партнерами", тобто, спонсорами заодно й учителів в школах, викладачів у ВУЗах, лікарів у лікарнях, сантехніків у ЖЕКах і так до безкінечності.
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2021 13:37
Ніхрена їй не буде
11 Показати IP 18 Лютого 2021 14:12
На цю ситуацію необхідно дивитись глибше. Скільки дітей в групі у вихователя, чому вона вдалась до такого ганебного вчинку, можливо реально нерви не витримали.
лучанин Показати IP 18 Лютого 2021 14:37
посидіть самі з своими чадами в садку в школі тоді побачите які у вас будуть нерви здорові чи ні родакі
Остап Вакарчук до 11 Показати IP 18 Лютого 2021 14:48
Добре, що ця винахідлива вихователька ще не отруїла чи не задушила когось із дітей. Тут деякі адвокати в лапках пишуть, що треба глибше розглядати цю проблему. Якщо виховательці набридло працювати і бути серед дітей в теплому приміщенні та кожного дня обідати за рахунок дітей, то вперед на вулицю працювати: можна на ринок продавцем-базарником, продавати - картоплю, моркву, буряк і все, що продається або через день чи кожного дня під'їзди мити або у Польщу на заробітки. При чому тут скільки дітей у групі, при чому тут може нерви не витримали. Спочатку звільняєшся, йдеш лікувати нерви до психолога, і на свіже повітря працювати та лікувати свої нервішки.
мама двох Показати IP 18 Лютого 2021 15:41
Знущатись з дітей не мають права ні батькі, ні сторонні. Питання,як утихомирити верескливих і хамовитих дітей у садку, чи школі? Чому вчитель, чи вихователь має весь час і увагу виділятии на їх вгамування? Чи не страждають від таких "активних" дітей інші діти? Замість змістовних і цікавих занять маємо цирк. Гіперактивних потрібно лікувати.
Гониво Показати IP 18 Лютого 2021 18:52
Клоуны ...
Глядач Показати IP 18 Лютого 2021 21:13
Їй,тобто вихователю,так само зробити,заклеїти рота скотчем,хай відчує як це.А то тільки ім подарунки на всі свята дарувати,щей самі кажуть,що вони б хотіли,а на дітей глибоко наплювати,совісті нуль...хай іде тротуари замітає,якщо несправдяється з своїми обовязками
П. С. Показати IP 19 Лютого 2021 00:27
Згадую свої дитячі роки, коли моя вихователька не тільки заклеювала рот скотчем, але і ліпила жуйки на волосся. Але робила це тільки обраним))
Варвара Показати IP 19 Лютого 2021 08:41
Методи ще з "90 років" у мене в садку теж так " виховували". та тююю, гіперактивних просто бити до синькі і все)) і казати( як роблять це вихователі) сам впав!! дітки все забувають), якщо що ---- це сатира!!! Просто встановити камери і все!. в нас на роботі стоять,питання - зняте!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus