USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліція розслідує інцидент із побиттям у Луцьку неповнолітньої

17 Січня 2017 16:19
Слідчі Луцького відділу поліції відкрили за фактом нанесення в обласному центрі легких тілесних ушкоджень 14-річній дівчині кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає штраф у розмірі до 850 грн., або виправні роботи на строк до одного року.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Нагадаємо, що інцидент трапився у суботу, 14 січня. Ввечері, поблизу одного з розважальних закладів міста побили неповнолютню дівчину (мешканку Луцька, яка зараз навчається в Києві, - ред.).

Дівчину госпіталізували у відділення ортопедії Волинської обласної дитячої лікарні. Медики діагностували в неї, зокрема, струс головного мозку, гематому верхньої та нижньої повіки лівого ока.

Правоохоронці з’ясували, що кримінальне правопорушення скоїла 13-річна лучанка, учениця однієї із шкіл міста.

Нині, поліція з’ясовує всі деталі цього інциденту. Слідчі Луцького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України. Йдеться про умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф у розмірі до 850 грн., або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Нічого собі Показати IP 17 Січня 2017 16:36
які на хрін "легкі тілесні ушкодження", коли там око, судячи з фотографій, як куряче яйце по величині і по кольору, як слива, та щей струс головного мозку, та ще й, логічно припустити,що забої і синці, мабуть множинні. Це ушкодження середньої важкості. Синець на дупі- легке тілесне ушкодження. Батьки дівчини, шукайте хорошого адвоката і постійно поширюйте інформацію в мережах та ЗМІ, щоб покарали малолітніх заср*нців і ї х батьків, як годиться, щоб іншим була наука, бо дуже скидається на те, що вже підмазані всі хто треба.
Електровіталик до Нічого собі Показати IP 17 Січня 2017 16:57
коментар було видалено
ХХХ до Нічого собі Показати IP 17 Січня 2017 17:43
Є таке гарне українське прислів'я "Чув дзвін та не знає де він", а ще є інше теж відоме "сказав як у воду п...нув". Так це про тебе. Не потрібно плутати два різних випадки!!!!!!
Нічого собі до ХХХ Показати IP 18 Січня 2017 10:05
а ти мабуть таточко чи мамочка когось з тих малолітніх звірів, що побили дівчину, тому і не дивно, що з такими "мудрими" висловами, типу "у воду пердіти" виховав отак. Яких два випадки? у Луцьку саме 14 січня, саме біля ТРЦ сталося два абсолютно ідентичниї інциденти, коли група озлоблених дебілів напала на 14 дівчинку і травми в жертви однакові? Та власне якщо й два випадки було, то що це міняє, крім того, що ,на жаль, уродів в нашому місті вдвічі більше?
фф Показати IP 17 Січня 2017 17:48
Дати дурепі реальний строк, а батькам моральні збитки
ку ку Показати IP 17 Січня 2017 23:22
В колонію для малолітніх запроторити. Нехай там здобуває культуру та перспективу на все подальше своє нікчемне існування.
культура в колонии а Показати IP 18 Січня 2017 09:10
закрыть в колонию да-да, я бы давно уже сел , а это легкой тяжести, даже за среднюю не сядешь . а решает легкие или средние не адвокат а судмедэксперт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus