USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Автотрощу під Луцьком спричинив водій Citroën, чоловіка затримали на посту в Цумані

11 Вересня 2019 15:45
Поліція з’ясовує обставини потрійного ДТП, яка трапилася сьогодні по обіді на автодорозі у селі Струмівка Луцького району. У ДТП зіткнулося три автомобілі: Audi, Mazda, Daewoo Lanos, інформує пресслужба правоохоронців.

Попередньо, винуватцем автопригоди є водій автомобіля «Citroën С-3», який із місця пригоди втік. Його затримали співробітники патрульної поліції на стаціонарному пості поблизу повороту на селище Цумань.

Станом на 15:30 у лікарню із тілесними ушкодженнями звернувся один постраждалий, учасник ДТП.

На місці працює патрульна поліція, слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди.

Відомості внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

За фактом автопригоди слідчі розпочнуть кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 11 Вересня 2019 19:46
"Автотрощу під Луцьком..." Автору статті. Будь ласка пишить українською мовою. Не використовуйте вигаданих слів. З повагою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus