USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Польща обмежила ввезення палива у баках автомобілів з України

30 Жовтня 2018 11:13
Поляки ввели обмеження на ввезення палива в баку автомобіля. Тепер з повним баком палива можна в'їжджати не частіше ніж один раз на три дні і не більше 10 разів на місяць. З кожного зайвого літра потрібно буде заплатити польський паливний акциз і штраф в розмірі 20-25 грн./літр, або повернутися в Україну.

Про це повідомив журналіст Євгеній Плінський на своїй сторінці у мережі.

"Це хороший приклад того, як поляки думають про захист своїх економічних інтересів, а ми як завжди все про**раєм....

Помітили поляки, що втрачають 1 млрд $ на акцизах від того, що наші човники і фури не заправляються на їхніх прикордонних заправках.

Помітили і придумали заборонити в'їжджати авто з України з паливом в баках частіше ніж раз в три дні. Не можна, або плати акциз. Тихо, спокійно. Раз і все.... Влітку для фур, а тепер ось і для легкових авто.

Польські митники вже як два тижні зливають паливо з бусів, переміряють і виписують по 20-25 грн. акцизу і штрафів на кожен ввезений літр.

Молодці. Про державу думають.

І все у поляків ладиться з контролем. І систему контролю 72 годин в'їзду людей в електронному вигляді ввели, і літри фіксують.... Все заради скарбниці і все виходить у них", - йдеться у дописі.

Зі слів жураналіста, натомість українці буквально утримують польські прикордонні регіони, які давно перетворилися на перевалку контрабанди і мотлоху в Україну і насос для викачування "кешу" з країни.

Окрім того, додає, наша митниця і ДФС, замість того, щоб контролювати ввезення нелегальних товарів, збирає на цьому хабара, вигадує байки про неможливість контролю 72/24 години тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus